Facebook Pixel «Τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, ξεχάσατε το πραγματικό ποδόσφαιρο»
Life
| 2011-09-04 22:08:00

«Τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, ξεχάσατε το πραγματικό ποδόσφαιρο»

«Τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, ξεχάσατε το πραγματικό ποδόσφαιρο»

Άμεση και... ολίγον ειρωνική ήταν η απάντηση του Πανιωνίου στην Παναχαϊκή, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρθηκε σε «καθυστερημένους Πανιώνιους και στον... αληταρά Ριέρα».

Οι «κυανέρυθροι» λοιπόν, χαρακτηρίζουν ψευδή και διαστρεβλωμένα όσα καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή και υποβαθμίζουν το θέμα. Ωστόσο, διευκρινίζουν πως αν οι Πατρινοί, «που αγωνίστηκαν για αρκετό στις μικρές κατηγορίες και ξέχασαν το ποδόσφαιρο», επιμείνουν στην απειλή περί προσφυγής στα αρμόδια όργανα, τότε θα έχουμε και συνέχεια...

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής. ΄Οταν όμως διαβάζει κανείς τόσα ψευδή και διαστρεβλωμένα σχόλια είναι αδύνατο να απαντήσει με λογική.

Λυπούμεθα πραγματικά γιά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση. Οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι. Τα γεγονότα εν πολλοίς διαστρεβλωμένα. Τα πρόσωπα μπερδεμένα. Η επίθεση στον διαιτητή απαράδεκτη και αγενής, με δεδομένη την ανεκτικότητα με την οποία αντιμετώπισε το απαράδεκτα σκληρό παιχνίδι των παικτών της Παναχαϊκής.

Ισως η ομάδα αγωνιζόμενη τόσα χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες έχει ξεχάσει πώς πρέπει να παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Αδυνατούμε λοιπόν να απαντήσουμε. Εάν παρ' όλα αυτά η ΠΑΕ Παναχαϊκή επιμείνει στην απειλή της περί προσφυγής στα αρμόδια όργανα τότε θα απαντήσουμε όπως αρμόζει.

ΠΑΕ Πανιώνιος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags