Facebook Pixel Δολοφονία αλά Φιλόπουλου στην Κρήτη!
Life
| 2011-09-05 09:45:00

Δολοφονία αλά Φιλόπουλου στην Κρήτη!

Δολοφονία αλά Φιλόπουλου στην Κρήτη!

Σοκ! Νεκρός 21χρονος οπαδός στο Ηράκλειο της Κρήτης, μετά από μαχαιρώματα! Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ, του ΠΑΟ και του Ηρoδότου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα περίπου 30 οπαδοί συνεπλάκησαν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο, έχοντας προφανώς δώσει ραντεβού θανάτου για να λύσουν τις (ποδοσφαιρικές) διαφορές τους.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οπαδούς του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Ηροδότου.

Όπως αναφέρεται, δύο ομάδες 15 ατόμων ξεκίνησαν τη ...μάχη με πετροπόλεμο, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησαν άγριες συμπλοκές σώμα με σώμα. Αποτέλεσμα ο τραγικός θάνατος ενός 21χρονου από τα Μάλια, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο στήθος και μεταφέρθηκε νεκρός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της πόλης. To όνομά του είναι Γιάννης Ρουσάκης.

Επίσης, δύο ακόμη άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (δεν κινδυνεύουν), όπως επιβεβαίωσε η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, ενώ αρκετοί τραυματίστηκαν ελαφρά, χωρίς να νοσηλευτούν.

Η αστυνομία που προφανώς έφτασε καθυστερημένα στην περιοχή προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις. Στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου πραγματοποιείται αυτή την ώρα σύσκεψη για το τραγικό και πρωτοφανές συμβάν που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έμαθα ότι ο νεκρός είναι οπαδός του ΠΑΟ"

Από την Αθήνα ένας από τους τραυματίες

Κρατάει χρόνια αυτή η έχθρα...

"Μπούρδες αυτά που ακούγονται για τους οπαδούς"

"Συνεπλάκησαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού"

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags