Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο Βολιβιανός θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας περίπου για ένα μήνα (3-4 εβδομάδες υπολογίζουν οι γιατροί).
Αντιθέτως τα υπόλοιπα, ήταν ευχάριστα για τον Σάκη Τσιώλη, καθώς ο Σάκης Πρίττας μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που είχε υποστεί. Εξάλλου για πρώτη φορά, μετά από αρκετό καιρό, προπονήθηκε ο Κρίστιαν Πορτίγια ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Καλύτερα πηγαίνει και ο Μάρκος Βελλίδης και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα προλάβει τελικά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Αξίζει να σημειωθεί πως επέστρεψε από τη Σκωτία (είχε πάει για να μαζέψει τα πράγματά του) ο Φράνσις Ντίκο, δίνοντας το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Ασφαλώς εκεί δεν ήταν ο τερματοφύλακας της εθνικής μας, Μιχάλης Σηφάκης.
Πηγή: novasports.gr
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος