Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Μετά είχαμε κενά διαστήματα τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Στο τέλος βάλαμε ορισμένα μεγάλα σουτ. Σίγουρα η Σλοβενία είναι μια δύσκολη ομάδα αλλά το ότι την νικήσαμε δεν σημαίνει τίποτα αφού δεν προκριθήκαμε.

Έχουμε πει εδώ και καιρό πως αν και η ομάδα είναι νεανική, ανταποκρίνεται πλήρως. Όλοι μας έχουμε φανεί αντάξιοι, είμαστε μια καλή ομάδα και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Να φτάσουμε στο προ-Ολυμπιακό.

Την ήττα από την ΠΓΔΜ την χρειαζόμασταν. Μας έκανε καλό γιατί μας έμαθε πως πρέπει να κυνηγάμε κάθε φάση. Στο συγκεκριμένο ματς δεν το κάναμε και γι΄αυτό χάσαμε. Το θέμα είναι η ουσία και να κερδίζεις μεγάλους αγώνες όπως και σήμερα. Τώρα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να ετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε την Ρωσία, που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ο Κιριλένκο από μόνος του είναι πολύ καλός. Πρέπει να τους διαβάσουμε καλά και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον όμιλο».