«Είμαι μια πολύ μεγάλη νίκη, θα μπορούσε και πιο εύκολα μετά το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς κολλήσαμε στη ζώνη, όχι για τα άστοχα σουτ αλλά δεν είχαμε καθόλου κίνηση και πήγαμε σε βεβιασμένες επιθέσεις. Αφού ο Παπανικολάου μάς κράτησε με δύο μεγάλα σουτ, βρήκαμε πώς να ξεκλειδώσουμε τη ζώνη και με δύο τεράστια σουτ του Νίκου του Ζήση και του Αντώνη του Φώτση να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε αρχικά στον «Sentra 103,3».

Οσο για την «επιστροφή» της ομάδας, μετά την ανατροπή των Σλοβένων, επεσήμανε: «Η καρδιά πάντα χαρακτήριζε αυτή την ομάδα. Οι Ελληνες έχουν μεγάλη καρδιά και ψυχή και όταν έρχονται τα δύσκολα είναι εκεί».

Για τη συνέχεια είπε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Ρωσία. Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά, καθώς είναι ακόμα καλύτερη ομάδα από τη Σλοβενία. Με ανάλογη απόδοση και όχι κενά διαστήματα όπως σήμερα, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τέλος επί προσωπικού ανέφερε: «Σίγουρα χρωστάω το τρίποντο, αλλά το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα, να προκριθούμε και να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα στη βαθμολογία».