Facebook Pixel "Πικραμένοι με το αποτέλεσμα"
Life
| 2011-09-10 20:58:00

"Πικραμένοι με το αποτέλεσμα"

"Πικραμένοι με το αποτέλεσμα"

Μπορεί ο Παναιτωλικός να έκανε το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα, όμως το τελικό 1-0 απέναντι στον Πανιώνιο αφήνει μια πικρία στους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παράλληλα αρνήθηκε να σχολιάσει την φάση στην οποία οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Καραμαλίκη από τον Τσότσαλίτς.

«Ήταν μια ιστορική στιγμή για την ομάδα. Είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετέχουμε σε αυτή, αλλά πικραμένοι για το αποτέλεσμα. Ήταν άδικο αποτέλεσμα αφού είχαμε καλή παρουσία. Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική προσπάθεια αλλά δυστυχώς μετράει το 0-1. Στο β΄ μέρος ο αντίπαλος κράταγε με νύχια και με δόντια το σκορ. Είτε με την μπάλα πάνω στην γραμμή, είτε μέσα από αυτή, είτε πέφτοντας κάτω. Υπάρχει πίκρα, αλλά το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε δείχνει ότι αναγνωρίστηκε η προσπάθεια. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και προχωράμε», τόνισε.

Για το ενδεχόμενο πέναλτι στην φάση του Καραμαλίκη, τόνισε: «Ας μην ξεκινήσουμε με γκρίνια την πρώτη αγωνιστική. Αυτό το ματς δεν θα μας επηρεάσει ψυχολογικά για την Τετάρτη».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags