Facebook Pixel «Σωστή η επανάληψη του πέναλτι»
Life
| 2011-09-16 00:58:00

«Σωστή η επανάληψη του πέναλτι»

«Σωστή η επανάληψη του πέναλτι»

Την ώρα που στον ΠΑΟΚ η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Σέρβος διαιτητής Μίλοραντ Μάζιτς «έκλεψε» από τον «Δικέφαλο» τη νίκη, με την επανάληψη του πέναλτι του Λίνο, ο Γιώργος Φωτάκης επεσήμανε ότι η απόφασή του είναι σωστή...

«Πρέπει να μπήκε μέσα (σ.σ. στην περιοχή) ο Πάμπλο και απ' ό,τι μου είπε ο Κοντρέρας ήταν δίκαιη η απόφαση του διαιτητή. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ.

Οσο για το παιχνίδι; «Δεν είμαστε κουρασμένοι, θέλαμε να παίξουμε για να κερδίσουμε, αυτό θέλουμε με όποιον αντίπαλο παίζουμε στην έδρα μας. Κάναμε καλό παιχνίδι και δικαιούμασταν τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Κοιτάζουμε, πλέον, τη συνέχεια.

Το μόνο θετικό ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Πρωταρχικός μας στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να διεκδικήσουμε και την πρόκριση. Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αν και επιδιώκαμε τους 3 βαθμούς, καθώς όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν πρέπει να χάνεις».

Τέλος, για το αν ήταν καλό ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν η Τότεναμ με πολλούς νέους παίκτες, ξεκαθάρισε: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε αν ήταν καλό ή κακό. Και η δεύτερη ομάδα της Τότεναμ είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα».

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags