Facebook Pixel Έχει Χαρι'στέα' στις ανατροπές
Life
| 2011-09-17 19:03:00

Έχει Χαρι'στέα' στις ανατροπές

Έχει Χαρι'στέα' στις ανατροπές

Σπουδαία νίκη με ανατροπή του σκορ πέτυχε ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα. Οι Αγρινιώτες γύρισαν το εις βάρος τους 1-0 σε 2-3, πετυχαίνοντας το διπλό. Θεοδωρίδης (50'), Καμαρά (79') και Χαριστέας (86') οι σκόρερ των φιλοξενούμενων, ενώ οι Φαίακες είχαν προηγηθεί στο 24' με τον Μετίν.

Το ματς ξεκίνησε με τους Κερκυραίους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ενώ σταδιακά οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να ισορροπούν το παιχνίδι. Έπρεπε όμως να συμπληρωθεί 20 λεπτά αγώνα για να δούμε μία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση. Στο 21' ο Χαριστέας τον έβγαλε μόνο του με τον Γκαλίνοβιτς τον Θεοδωρίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν τραγικά άστοχο, αφού η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.

Και αφού τα “καναρίνια” δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, το πέτυχαν 3 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι. Ύστερα από σουτ του Μπάρκογλου, ο Τσενάμο έκανε ασταθή απόκρουση με αποτέλεσμα ο Μετίν να πάρει το ριμπάουντ από κοντά ανοίγοντας το σκορ (1-0). Μάλιστα ο Τούρκος είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ στο 30', αλλά ο Τσενάμο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του ποδοσφαιριστή των Φαιάκων.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43', ο Παναιτωλικός έφτασε μιαν ανάσα από την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Χαριστέα κατέληξε πάνω στον Γκαλίνοβιτς.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα, στο 50' με τον Θεοδωρίδη και από εκείνο το σημείο το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά, αφού ο ρυθμός έγινε πιο γήγορος και οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες διαδέχονταν η μία την άλλη (54', 61', 78'). Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο 72' ακυρώθηκε γκολ του Μετίν για χέρι, με το ριπλέι να δικαιώνει τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Στο 79' ο Παναιτωλικός πέτυχε το 1-2 με τον Καμαρά και άντε πιάσε τον μετά. Οι Αγρινιώτες ήταν με το ένα πόδι κοντά στη νίκη, την οποία εδραίωσαν στο 86' με τον Χαριστέα.

Και όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα, γιατί πολύ απλά οι Φαίακες πάλεψαν για τη μείωση του σκορ. Ο Αγρίτης δεν μπόρεσε να κάνει το 2-3 στο 87', το έκανε όμως ο Μπάρκογλου στο 89'. Ο χρόνος όμως ήταν πολύ λίγος για τους γηπεδούχους για να γυρίσουν το παιχνίδι και έτσι έμεινε το 2-3 υπέρ του Παναιτωλικού.

90'+2' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

89' Γκολ για την Κέρκυρα: Ο Μπάρκογλου μειώνει σε 2-3 με κοντινό πλασέ

86' Γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Χαριστέας με πλασέ κάνει το 3-1.

79' Γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Θεοδωρίδης έβγαλε μπαλιά... λουκούμι στον Καμαρά, ο οποίος απέναντι στον Γκαλίνοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2 με πλασέ.

78' Ευκαιρία για την Κέρκυρα, ο Μετίν έβγαλε ωραία μπαλιά στον Αγρίτη, ο οποίος δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου.

72' Το γκολ του Μετίν ακυρώνεται, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε ότι έκανε χέρι, με το ριπλέι να επιβεβαιώνει την κρίση του διαιτητή.

75' Αλλαγή για την Κέρκυρα: Αγρίτης παίρνει τη θέση του Ιωάννου.

61' Σουτ του Μετίν, μπλόκαρε ο Τσενάμο

57' Διπλή αλλαγή για την Κέρκυρα: Χαμπλ και Λαμπρόπουλος αντί των Γραμμόζη και Λοβίν αντίστοιχα

54' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ύστερα από σέντρα του σκόρερ Θεοδωρίδη, ο Καμαρά έπιασε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

50' Γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Θεοδωρίδης φέρνει το ματς στα ίσια με σουτ μέσα από την περιοχή. 1-1

49' Ωραίο σουτ του Μπάρκογλου πάνω στην κίνηση από πλάγια θέση, η μπάλα κατέληξε άουτ

47' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Θεοδωρίδη!

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

46' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Καμαρά στη θέση του Σέιε

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

43' Κεφαλιά του Χαριστέα ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

35' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό: Ο Μουμίν αντί του Εντζεγκουέλε

30' Tρομερή απόκρουση του Τσενάμο. Ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ (από θέση πλάγια δεξιά της περιοχής) του Μετίν, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

24' Γκολ για την Κέρκυρα: Ύστερα από σουτ του Μπάρκογλου, ο Τσενάμο έκανε ασταθή απόκρουση με αποτέλεσμα ο Μετίν να πάρει το ριμπάουντ απο κοντά ανοίγοντας το σκορ. 1-0

21' Τεράστια ευκαιρία για ανοίξει το σκορ σπατάλησε ο Θεοδωρίδης. Ο Χαριστέας τον έβγαλε μόνο του με το τέρμα και ο Θεοδωρίδης την έστειλε στα... περιστέρια

18' Καλό σουτ του Μετόν εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω στην αγκαλιά του Τσενάμο.

7' Καλό σουτ του Βέντζελ, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσενάμο.

1' Έναρξη αγώνα

 

Κέρκυρα ( Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Γραμμόζης, Λόβιν, Καλαντζής, Μετίν, Μπάρκογλου, Ιωάννου

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Κουτρουμάνος, Αναστασίαδης, Εντγζεγκουέλε, Άντι, Κούσας, Σιόντης, Ρότσα, θεοδωρίδης, Χαριστέας, Σέιε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags