Facebook Pixel Φωνάζει ο Χιμένεθ: "Δεν έχω παίκτες, τι να κάνουμε;"
Life
| 2011-01-22 23:37:00

Φωνάζει ο Χιμένεθ: "Δεν έχω παίκτες, τι να κάνουμε;"

Φωνάζει ο Χιμένεθ: "Δεν έχω παίκτες, τι να κάνουμε;"

«Αυτοί είμαστε! Έχουμε πολύ μικρό ρόστερ», επανέλαβε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. «Μας σκοτώσανε στις αντεπιθέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός!

Περίλυπος ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπο μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό του Βόλου. Ο Ισπανός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τόνισε όμως για μία ακόμα φορά με ειλικρίνεια, ότι οι παίκτες που διαθέτει η ομάδα είναι πολύ… μικροί.

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ψυχολογία. Έπαιξαν δύο ομάδες που κέρδισαν στο Κύπελλο πριν από μερικές μέρες. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από κακή λειτουργία της άμυνας. Και στο δεύτερο γκολ ήταν αποτελειωτικό, σε συνάρτηση με τον τραυματισμό του Δέλλα. Από εκείνη την στιγμή άρχισαν να βαραίνουν τα πόδια μας, με την κούραση που είχαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να φρεσκάρουμε ποδοσφαιριστές . Έχω ξανά πει, αυτοί είμαστε, αυτό είναι το ρόστερ μας, το οποίο είναι πολύ μικρό», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δείχνοντας μία σύγχυση, τα είχε χαμένα, αφού δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«Αν σε 13 λεπτά δέχεσαι δύο γκολ, μετά βαραίνουν τα πόδια σου. Την Τετάρτη όλα ήταν χαρά και χαμός. Αν παρατηρήσατε παίζουμε με τους ίδιους παίτες, σε πέντε ματς του 2011» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη λύπη τους για το ταπεινωτικό αποτέλεσμα: «Νιώθω πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτό το αποτέλεσμα. Δεν το έχω ξαναζήσει στη προπονητική μου καριέρα».

Όσο για το που κρίθηκε το ματς ο Χιμένεθ απάντησε ότι: «Μας σκοτώσανε στις αντεπιθέσεις»

Όσον αφορά την τακτική τόνισε: «Σήμερα κάναμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Δεν σας μεταφέρω τι θα έπρεπε να κάνουμε. Σήμερα είχαμε πρόβλημα στη επίθεση. Αλλά όπως είπα αν δέχεσαι δύο γρήγορα γκολ, όλα μετά τελειώνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags