Facebook Pixel "Ξεκουμπιστείτε όλοι από τον ΠΑΟ..."
Life
| 2011-09-27 00:06:00

"Ξεκουμπιστείτε όλοι από τον ΠΑΟ..."

"Ξεκουμπιστείτε όλοι από τον ΠΑΟ..."

Τελικά, ποιος θα σώσει τον Παναθηναϊκό από τους σωτήρες; Οι οπαδοί βράζουν από αγανάκτηση όλο και περισσότερο, βλέποντας αυτόν τον ανεκδιήγητο χαρτοπόλεμο μεταξύ των μετόχων της ΠΑΕ. 

Κι όλοι αυτοί οι παράγοντες τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πώς να μην είναι εξοργισμένοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, λοιπόν και να μη λένε πια ευθέως προς όλους τους υπεύθυνους για την κατάσταση να ..."ξεκουμπιστούν";

Μίλησε ο Βγενόπουλος το πρωί, μίλησε ο Βαρδινογιάννης το απόγευμα, ξαναμίλησε ο Βγενόπουλος πιο μετά, άντε να δούμε τι θα πει αύριο ο Τσάκας του σουλτάνου. Πώς τον κατάντησαν έτσι τον Παναθηναϊκό; Σαν κακόγουστο σίριαλ. Σαν τηλεπαράθυρο της κακιάς ώρας. Σαν Δελφινάριο.

Το τριφύλλι το έχουν βάλει κάτω και το ξεπουπουλιάζουν κάθε μέρα. Παλιότερα ήταν η προσωπική κόντρα του Βαρδινογιάννη με τους Γιαννακόπουλους. Ύστερα ήταν το μέτωπο που άνοιξε μεταξύ Βαρδινογιάννη - Πατέρα, Βγενόπουλου. Στην συνέχεια ξεκίνησαν κι άλλοι προσωπικοί πόλεμοι από και προς όλους. Οι λυκοφιλίες έδιναν κι έπαιρναν. Και δώστου να ρίχνουν λάδι στην φωτιά κάποια ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια.

Ούτε η Τόλμη και Γοητεία να ήταν ο Παναθηναϊκός. Μια ομάδα με τέτοια ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τόσο κόσμο που πονάει και υποφέρει βλέποντας την πράσινη φανέλα, έχει γίνει γήπεδο για να λύνουν τις προσωπικές κι επιχειρηματικές τους διαφορές τόσοι τύποι. Που στην πραγματικότητα δεν τους καίγεται καρφί για τον Παναθηναϊκό. Μόνο την πάρτη τους κοιτάνε και το συμφέρον τους.

Δυστυχώς, απ’ ό,τι φαίνεται ο Παναθηναϊκός δεν θα σωθεί ούτε από τον Βαρδινογιάννη, ούτε από τον Βγενόπουλο, ούτε από τον Τσάκα, ούτε από κανέναν απ΄ όσους ξέρουμε.

Ούτε είναι τυχαίο που εμφανίστηκε με ταξί ο Τσάκας και ο κάθε Τσάκας για να παρουσιάσει μια… πρόταση και κάποιοι τον πήραν στα σοβαρά. Υπήρχε περίπτωση να κάνει το ίδιο στην Μπάγερν, στην Ρεάλ, στην Τσέλσι, στην Πόρτο; Ή και στον Ολυμπιακό ακόμα; Ούτε την πόρτα της ΠΑΕ θα περνούσε. Εδώ στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ΔΣ του πολυμετοχικού πριν λίγα χρόνια, είχε εμφανιστεί ένας τύπος (γιατρός αν θυμόμαστε καλά) ο οποίος έβγαζε φωτογραφίες ως μέτοχος, ενώ ήταν ένας απλός οπαδός. Ούτε καν μεταξύ τους γνωρίζονται οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού. Δι΄ αλληλογραφίας συνεννοούνται απ΄ ό,τι φαίνεται. Τι άλλο να πούμε;

Ας μείνουμε σε αυτό που λένε οι οπαδοί, όπως μας το έστειλε ένα φίλος του σκύλου, o nasosgarden13, στο [email protected]: "Κόφτε την πλάκα με την Πανάθα, πάρτε την χαρτούρα σας και ξεκουμπιστείτε όλοι, αν δεν έχετε σκοπό να σοβαρευτείτε και θέλετε να συνεχίσετε αυτό το σίριαλ της πλάκας".

Εσείς τι λέτε;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags