Facebook Pixel Υπάρχει ακόμα ποδοσφαιριστής Ταχτσίδης!
Life
| 2011-09-27 18:58:00

Υπάρχει ακόμα ποδοσφαιριστής Ταχτσίδης!

Υπάρχει ακόμα ποδοσφαιριστής Ταχτσίδης!

Εκεί που όλα έδειχναν οτι η καριέρα του Παναγιώτη Ταχτσίδη είχε πάρει την κατιούσα ο 22χρονος μέσος έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με τη Βερόνα στη Serie B και μάλιστα στο τελευταίο ματς της ομάδας του στο Ασκολι, όπου έπαιξε σ' ολόκληρο το 90λεπτο στο νικηφόρο 2-1 επί της τοπικής ομάδας, ήταν από τους καλύτερους. 

«Στη Βερόνα βρήκα ένα ωραίο γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι πολύ καλά παιδιά και προπονούνται από έναν εξαιρετικό τεχνικό», δήλωσε αρχικά ο Ταχτσίδης. «Στην ομάδα έχει δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα και είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας, στην οποία ήρθα να δουλέψω και να εξελιχθώ», συμπλήρωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μετρά αισίως πέντε συμμετοχές στη φετινή Serie B με 415 αγωνιστικά λεπτά.

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνω το καλύτερο και δεν σχολιάζω τις επιλογές του προπονητή», συμπλήρωσε ο Ταχτσίδης που στο 4-3-3 που παίζει η ομάδα του παίζει στην μέση της τριάδας του κέντρου με αποτέλεσμα αρκετές φορές να κοντράρεται για μία θέση στην ενδεκάδα με τον Εσπόζιτο.

Οσο για τον στόχο της Βερόνα, ο Ταχτσίδης ήταν ξεκάθαρος. «Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε μία θέση στα πλέι-οφ της ανόδου», επεσήμανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. 

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags