Facebook Pixel Η νέα συγνώμη του Γκέκα και η σιωπή…
Life
| 2011-10-04 02:42:00

Η νέα συγνώμη του Γκέκα και η σιωπή…

Η νέα συγνώμη του Γκέκα και η σιωπή…

Ο Φάνης Γκέκας αντιλαμβανόμενος πως το κλίμα στην Εθνική δεν είναι πολύ καλό σχετικά με την επιστροφή του, θέλησε με μία ακόμα συγνώμη να λύσει το θέμα με τους συμπαίκτες του.
 

Μετά από το δείπνο λοιπόν της Δευτέρας, ο επιθετικός της Άιντραχτ ζήτησε την άδεια να μιλήσει στους Έλληνες διεθνείς και αφού στην αίθουσα έμειναν οι ποδοσφαιριστές και ο Τάκης Φύσσας, ανέφερε: «Έχω καταλάβει το λάθος μου και ζητάω συγνώμη, όπως έκανα και δημοσίως. Νοιώθω ότι είμαστε μια οικογένεια».

Αμέσως μετά τον 31χρονο επιθετικό, το λόγο πήρε ο τιμ μάνατζερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που ζήτησε από όποιον παίκτη ήθελε να μιλήσει, να το κάνει εκείνη τη στιγμή και να «μην το κρατάει μέσα του». Η προτροπή του δεν βρήκε ανταπόκριση, αφού κανείς από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν θέλησε να μιλήσει.

Άραγε αυτό σημαίνει πως τα βρήκαν; Γιατί ο σκύλος σας είχε ενημερώσει και νωρίτερα για τα όσα ακούγονται για τον Γκέκα και τα οποία τελικά τον… οδήγησαν να ζητήσει για ακόμα μία φορά συγνώμη για όσα είχε πει κατά την αποχώρησή του πριν από έναν χρόνο.

Μετά από λίγα λεπτά σιωπής πάντως, πήρε τον λόγο ο Καραγκούνης και έβαλε ένα… τέλος, λέγοντας: «τώρα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί με στόχο την πρόκριση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags