Facebook Pixel Καρφιά Ντούντα για Γιαννάκη...
Life
| 2011-10-04 20:06:00

Καρφιά Ντούντα για Γιαννάκη...

Καρφιά Ντούντα για Γιαννάκη...

Σαφείς αιχμές κατά του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις επιλογές των παικτών του Ολυμπιακού άφησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε συνέντευξη του στην Ευρωλίγκα, στην οποία δήλωσε πως «φέτος απολαμβάνω το μπάσκετ»...

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, τα φιλικά παιχνίδια και επανέλαβε όσα περίπου είχε πει στη συνέντευξη τύπου εκείνης της ημέρας αναφέροντας συγκεκριμένα για το φετινό ρόστερ πως «είναι αρκετά διαφορετικό φέτος χωρίς παίκτες που έχουν εμπειρία από Ευρωλίγκα. Έχουμε πολλούς rookies. Πιστεύω όμως, ότι έχουμε μέλλον και χρειαζόμαστε χρόνο. Είναι η πρώτη φορά που κοουτσάρω δυο rookies (Λούκας, Χάουαρντ) που έρχονται όμως, από πολύ καλά σχολεία. Ο Χαινς είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ και έχει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας. Επίσης, έχουμε πολύ καλούς σουτέρ με εμπειρία από την Ευρωλίγκα όπως είναι οι Γκετσεβίτσιους, Κέσελ και Άντιτς».

Σε ερώτηση για το ποιο γεγονός είναι ότι το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό απάντησε πως «είναι ο χρόνος. Στο TOP16 θα είναι έτοιμη η ομάδα. Περιμένω σκληρή δουλειά και χρόνο για να δουλέψουμε».

Εκεί, ωστόσο που έκανε τη διαφορά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν στην ερώτηση για τους νεοαποκτηθέντες. Υπερασπίστηκε το υλικό που έχει να διαχειριστεί λέγοντας πως «είναι παίκτες που εγώ διάλεξα» και έπειτα τόνισε πως «δεν είναι ικανότητα να διαλέγεις σταρ του ΝΒΑ όπως οι Τσίλντρες και Κλέιζα» αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον προκάτοχο του χωρίς να αφήσει ανεξήγητη την απόφαση για μείωση στο μπάτζετ με την ατάκα: «Έχει δημιουργηθεί πια μια νέα κατάσταση για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο με την κρίση. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και τους ιδιοκτήτες».

Ο «Ντούντα» τόνισε στη συνέχεια για τον νέο Ολυμπιακό πως «έχουμε εκπληκτική σχέση μεταξύ μας, όλοι στην ομάδα, παίζουμε όλοι για τον Ολυμπιακό, θέλουμε να απολαύσουμε το μπάσκετ. Πιστεύω ότι την περασμένη σεζόν ήμασταν πολύ κοντά να κατακτήσουμε τα πάντα, αλλά φέτος απολαμβάνω περισσότερο το μπάσκετ», ενώ όταν ρωτήθηκε για το νεανικό ρόστερ του Ολυμπιακού απάντησε πως «το θέμα είναι να γίνουμε ομάδα. Δεν είμαστε κολέγιο, αλλά επαγγελματική ομάδα»

Σχετικά με τον όμιλο της Ευρωλίγκας δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω από το ότι «ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος με δυο ισπανικές ομάδες και την Φενέρ. Ο πρώτος μας στόχος είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση», ενώ επανέλαβε ότι «δεν θέλω να μιλήσω για στόχους επισήμως, γιατί θα προσθέσω άγχος στην ομάδα μου. Είμαι πολύ αισιόδοξος, για αυτό ακριβώς το λόγο».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags