Facebook Pixel "Eγώ κι ο Νικ στην ίδια ομάδα; Είναι τέλειο"
Life
| 2011-10-05 18:06:00

"Eγώ κι ο Νικ στην ίδια ομάδα; Είναι τέλειο"

"Eγώ κι ο Νικ στην ίδια ομάδα; Είναι τέλειο"

Ο Πατ Καλάθης δήλωσε ανυπόμονος να αρχίσει η σεζόν με τον Παναθηναϊκό για να συναντήσει στο παρκέ τον μικρότερο αδερφό του αλλά και να ζήσει, όπως τόνισε, από κοντά ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Μέχρι τώρα όλα κυλούν περίφημα. Προσπαθώ να πάρω ό,τι μπορώ από τις προπονήσεις, να μάθω όσα περισσότερα μπορώ από τους προπονητές κι από τους παλιούς της ομάδος» είπε αρχικά για την μέχρι τώρα εμπειρία του στο «τριφύλλι», όπου θα βρεθεί να παίζει «και στις δύο θέσεις φέτος (σ.σ. σμολ φόργουορντ/πάουερ φόργουορντ). Δεν έχω πρόβλημα. Στο κολλέγιο έπαιζα και στο "2", στο "3", στο "4". Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια έχω παίξει και στις "χαμηλές" και στις "ψηλές" θέσεις. Αναλόγως πάντα το σύστημά τους. Θα βγαίνω κι έξω να σουτάρω, δεν είναι πως θα βρίσκομαι όλη την ώρα κάτω από το καλάθι».

Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδος δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Όταν αυτό γίνει, το σύνθημα «αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο κι ευρωπαϊκό» θα ακουστεί ξανά από την εξέδρα. Και θα το μάθει κι ο ίδιος, που δεν το 'χει συνηθίσει, όντας λίγο καιρό με την ομάδα. Αλλά αργά ή γρήγορα θα το τραγουδήσει κι αυτός.

«Βρισκόμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Δοκιμάζουμε πράγματα, καταλαβαίνουμε κάποια άλλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Το σύνθημα δεν το ξέρω. Αλλά και τα τρία τρόπαια της χρονιάς είναι στους στόχους μας. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή σκεφτόμαστε τις προσεχείς εβδομάδες, πώς θα προετοιμαστούμε καλύτερα. Αρχίζει το κύπελλο, αρχίζει η Ευρωλίγκα...» υπογράμμισε σχετικά, για να συνεχίσει περί ντέρμπι. «Έχω δει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από την εξέδρα 5-6 φορές. Ακόμη και πριν έρθει ο Νικ στην ομάδα. Σίγουρα θα είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία κι ανυπομονώ να την ζήσω».

Όσο για το πώς είναι να παίζει δίπλα στον Νικ, τόνισε πως «είναι όνειρο που είχαμε από μικρά παιδιά να είμαστε στην ίδια επαγγελματική ομάδα. Μόλις πριν από μία εβδομάδα επέστρεψε από την Εθνική Ομάδα και δεν έχουμε προλάβει να βρεθούμε μαζί στο παρκέ. Αλλά εγώ κι ο Νικ στην ίδια ομάδα; Είναι τέλειο».

Για το αν θα μένουν και στο ίδιο δωμάτιο; «Μπα... Εγώ είμαι με τον Σάτο, αυτός με τον Γιασικεβίτσιους. Δεν τσακωνόμαστε, είμαστε αγαπημένα αδέρφια (γέλια)».

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags