Ουσιαστικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα κάνει τις τελικές συζητήσεις την Κυριακή έτσι ώστε τη Δευτέρα, το πολύ Τρίτη, να είναι σε θέση να παραδώσει στον Θανάση Κατσαρή το νέο διοικητικό σχήμα.

Το βασικό ραντεβού θα γίνει με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες διέψευσε τις Κασσάνδρες που τον εμφάνιζαν ως δελφίνο της θέσης του προέδρου, ισχυριζόμενος πως δεν έχει καμία διάθεση να συμμετάσχει σε ένα σχήμα που δεν θα υπάρχει Θοδωρής Ζαγοράκης.

Αυτό που οι δύο άντρες θα κληθούν να συζητήσουν, είναι το πως θα λειτουργήσει η ΠΑΕ από εδώ και στο εξής. Από τη μία, ο Ζαγοράκης δεν έχει αναφερθεί σε κανέναν ξεκάθαρα για το πως σκέφτεται την επόμενη ημέρα, από την άλλη ο Βρύζας επιθυμεί να γίνουν πράξη τα όσα συμφώνησαν οι δυο τους μετά τον ραντεβού που τον επανέφερε στην ομάδα.

Συναντήσεις αναμένεται να γίνουν και με τους υιούς Σαχπατζίδη, αφού ο πατέρας Γιώργος ξεκαθάρισε σήμερα πως από εδώ και στο εξής ο ΠΑΟΚ μπορεί να μιλάει με τα παιδιά του και όχι με τον ίδιο, αλλά και τα δύο πρόσωπα που θέλει να βάλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη διοίκηση και θα πρέπει πρώτα να ενημερώσει για τις σκέψεις του.

Πηγή: paok24.gr