Facebook Pixel Φοβούνται μην τους... φύγει;
Life
| 2011-10-09 17:17:00

Φοβούνται μην τους... φύγει;

Φοβούνται μην τους... φύγει;

Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, λέγεται πως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσφέρει... ψυχολογική στήριξη στον Φράνκο Κοστάντσο, μπας και και μπορέσει αυτός να συνεφέρει τον Αργεντινό γκολκίπερ...

Η ξαφνική... πρεμούρα που τους έχει πιάσει όλους στον Ολυμπιακό για τον Φράνκο Κοστάντσο δεν είναι αδικαιολόγητη φυσικά, καθώς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν έχει ενθουσιάσει και κανέναν είναι αλήθεια εντός κι εκτός Ρέντη.

Έτσι, μετά τον Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του που έχουν... πέσει πάνω στον Κοστάντσο για να τον στηρίξουν μπας και πάρει τα πάνω του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί αλλά και της δύσκολης συνέχεια, θα επιστρατευτούν και τα μεγάλα μέσα!

Προσωπικά λοιπόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτίθεται να συναντηθεί με τον 31χρονο γκολκίπερ για να τον "ντοπάρει" ψυχολογικά, μήπως και καταφέρει να τον κάνει να "αναστηθεί" αγωνιστικά, αλλά και φυσικά για να τον καθησυχάσει για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Εδώ που τα λέμε, χάρη στον Μαθία, ο Κοστάντσο στα 31 του κατάφερε να υπογράψει "κλειστό" 3ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έχει λαμβάνειν 800.000 ευρώ τον χρόνο (χώρια η εφορία που είναι 1,1 εκ. ευρώ), οπότε θέλοντας και μη ο Μαρινάκης στηρίζει τον παίκτη, αφού και να θελήσουν να τον πουλήσουν μοιάζει ανέφικτο αυτή τη στιγμή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags