Ο πρωθυπουργός της χώρας συνεχίζει να εξοργίζει τον κόσμο με τα -ομολογουμένως προκλητικά- tweets του.
"Δύο χρόνια δουλειάς και αλλαγών σε συνθήκες κρίσης", έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter "ποστάροντας" τον απολογισμό της διετίας της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα.
Οι απαντήσεις ήταν "πληρωμένες". Όπως ακριβώς αναμενόταν. Οι ενδεικτικότερες από αυτές; "Λίγη τσίπα μωρέ! Λίγη τσίπα! Ξέρεις τι είναι τσίπα ή να σου φέρω λεξικό;" και "τελικά μετά από 2 χρόνια δουλειάς και αλλαγών λεφτά υπάρχουν;".
Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να το σκέφτεται καλύτερα πριν τουιτάρει οτιδήποτε, γιατί αν μη τι άλλο εκτίθεται (και με αποδείξεις).
Πηγή: cosmo.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο