Facebook Pixel Καθαρό σαν το... γάργαρο νερό!
Life
| 2011-10-11 14:05:00

Καθαρό σαν το... γάργαρο νερό!

Καθαρό σαν το... γάργαρο νερό!

Μετά από την αθώωση και του Λεβαδειακού, αποδεικνύεται περίτρανα πως δεν υπάρχει καμία σκιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει το καλύτερο πρωτάθλημα της Super League!

Οι αθωωτικές αποφάσεις για το σκάνδαλο των στημένων συνεχίστηκαν, καθώς μετά τον Αστέρα Τρίπολης απαλλάχθηκαν και οι Βοιωτοί, ο οποίοι διεκδικούν πλέον τη συμμετοχή τους στη Super League.

H ΠΑΕ Λεβαδεικός είχε κατηγορηθεί για τον αγώνα εναντίον της Ηλιούπολης. Η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ, όμως, απάλλαξε την ομάδα της Βοιωτίας, ενώ απαλλάχθηκε και ο Γιάννης Κομπότης για τρεις περιπτώσεις.

Πρόκειται για το παράνομο στοίχημα, με 3-0 υπέρ, για τη δωροδοκία, με 2-1 ψήφους (ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ευάγγελος Κατσής, μειοψήφισε) και για το ματς με την Ηλιούπολη, ξανά με 2-1 (πάλι μειοψήφισε ο κ. Κατσής).

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, πάντως είναι βέβαιο πως θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής, αφού με βάση το κατηγορητήριο θεωρεί πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για τέλεση αξιόποινων πράξεων από πλευράς Λεβαδειακού. Ίδωμεν...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags