Στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη χιονοπτώσεις τοπικά έντονες, στα ανατολικά και νότια παροδικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά, λίγα χιόνια στα ορεινά και παροδικά στα ημιορεινά, καθώς και καταιγίδες στο Αιγαίο, περιμένουμε για σήμερα Τρίτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 5 βαθμούς Κελσίου στη Β. Ελλάδα, από -1 έως 8 - 9 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 4 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 10 στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και από 8 έως 14 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές κατά περιόδους, λίγα χιόνια στην Πάρνηθα και στην Πεντέλη και πρόσκαιρα το βράδυ χιονόνερο κυρίως στα βόρεια, θα έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 6 - 7 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι στο Σαρωνικό, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Χιονόπτωση νωρίς το πρωί κυρίως στα ανατολικά και γρήγορη βελτίωση του καιρού, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 5 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.