Facebook Pixel "Περίεργο λάθος"
Life
| 2011-10-15 21:31:00

"Περίεργο λάθος"

"Περίεργο λάθος"

Στην άσχημη συνεννόηση ανάμεσα στον Ιτάνζ και τον Τόμας και στο λάθος που έκαναν ο δύο παίκτες, στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Δώνης.

"Ηταν ένα παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο με επίσης δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μετά το 1-0 πιστέψαμε ότι θα εκμεταλλευόμασταν το ψυχολογικό πρόβλημα της Κέρκυρας, ωστόσο οι αντίπαλοι μας ισοφάρισαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου και η εικόνα άλλαξε. Μείναμε πίσω στο σκορ λόγω ενός περίεργου λάθους που δεν συμβαίνει συχνά.

Ο ένας παίκτης άφηνε τη μπάλα στον άλλο και τελικά δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό που κρατάω είναι η προσπάθειά μας στο τελευταίο μισάωρο. Είχαμε την κατοχή και δικαιωθήκαμε για την προσπάθεια. Έχουμε μάθει να εκτιμάμε τις εκτός έδρας ισοπαλίες.

Είναι σημαντικό να μην χάνεις μακριά από την έδρα σου γιατί μαζεύεις πόντους. Κι εμείς έχουμε δώσει τέσσερις αγώνες μακριά από το Περιστέρι και παραμένουμε αήττητοι".

Στο τέλος ο 43χρονος τεχνικός ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κερκυρα, λέγοντας πως:

"Η Κέρκυρα ήταν από τις περσινές εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν τη λογική και τη φιλοσοφία της, εύχομαι όμως να βρει σύντομα τον δρόμο της".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags