Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν κουβέντες περί… παράνομων ομάδων, χρεών και παραγόντων που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο.
Μεταξύ του προέδρου του ΟΦΗ και του ομολόγου του, του Πανσερραϊκού ειπώθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:
Π. Θεοδωρίδης: «Μη μιλάτε εσείς. Εσύ έχεις την πιο παράνομη ομάδα, δεν δικαιούσαι να μιλάς. Παίζεις στην Σούπερ Λίγκα χωρίς αδειοδότηση. Για να είσαι σήμερα εδώ, έγιναν το καλοκαίρι οι μεγαλύτερες παρανομίες».
Ν. Μαχλάς: «Τι να σου πω κ. Θεοδωρίδη… Ντροπή να μιλάς για τον ΟΦΗ. Εσείς οι παλιοί παράγοντες είστε που έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο».
Π. Θεοδωρίδης: «Μην τα λες για εμένα αυτά. Χρωστάτε σε όποιον μιλάει ελληνικά».
Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί, πως ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, ζήτησε από τους εκπροσώπους της Λάρισας, του Πανσερραϊκού, του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, να δεσμευτούν πως δεν θα κινηθούν νομικά, ανεξάρτητα από το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Τέτοια δέσμευση φυσικά δεν υπήρξε, αντίθετα, μεταξύ Παπουτσάκη και Θεοδωρίδη υπήρξε νέα ένταση.
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο