«Σήμερα εξετάσαμε ξανά την περίπτωση της Arboris, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού. Είδαμε και μελετήσαμε τους όρους της πρότασης. Το Δ.Σ. όμως δεν είναι υπεύθυνο και δεν μπορεί να χρεωθεί την απόφαση. Γι αυτό θα αποφασίσει η Γ.Σ. στις αρχές Νοεμβρίου. Εμείς θα πάρουμε οριστική απόφαση μόνο όταν μάθουμε και την απόφαση των μετόχων».
Ενα σχόλιο για τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ: «Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Θα δούμε τι θα γίνει. Μαθαίνω ότι έχουν φτάσει κοντά. Δυστυχώς πέθανε και ο θείος του, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά».
Για την αποχώρηση της οικογένειας για το τμήμα μπάσκετ:
«Εχουμε πει εδώ και καιρό την πρόθεσή μας. Να μην γινόμαστε κουραστικοί. Κουραστήκαμε. Σαράντα χρόνια είμαστε στον Παναθηναϊκό και έχουμε δώσει τα πάντα. Κάποτε θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου. Η απόφασή μας είναι αμετάκλητη. Εμείς κρίναμε ότι τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν το κάναμε φέτος αυτό, να φύγουμε δηλαδή, παρότι το είχαμε πει, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος αγοραστής να συνεχίσει το τμήμα. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε το τμήμα να διαλυθεί και έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και φέτος.
Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ και τα ματς που ακολουθούν: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Θέλει βοήθεια εξωαγωνιστικά και διοικητικά. Μπορεί να χτυπήσει ακόμα και τον τίτλο»
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος