Facebook Pixel Πιάστηκε για χρήση, δεν πιάστηκε για βιασμό o Mίτσελ!
Life
| 2011-10-25 21:09:00

Πιάστηκε για χρήση, δεν πιάστηκε για βιασμό o Mίτσελ!

Πιάστηκε για χρήση, δεν πιάστηκε για βιασμό o Mίτσελ!

Η εμπειρία στην Ελλάδα ήταν τραγική για Κέισι Μίτσελ, αφού τον «συνέλαβαν» για χρήση απαγορευμένης ουσίας, ενώ τον κατηγορούν και για βιασμό, όπως έγραψε ο σκύλος πριν από λίγο. «Τουλάχιστον» δεν τον συνέλαβαν.

Μέσα σε 48ώρες ο πρώην παίκτης του ΑΓΟΡ έζησε τα πάντα. Πριν από μία εβδομάδα βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας και με διαφορά μίας ημέρας... δεν βρέθηκε για βιασμό, αφού είχε φύγει από τη χώρα.

Μία 47χρονη Δανέζα τον κατηγορεί πως εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μέθης στην οποία βρέθηκε και την οδήγησε στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο, όπου και την... ξαναεκμεταλλεύτηκε.

Δυστυχώς για την ίδια δεν μπόρεσε την επομένη να τον παραδώσει στις Αρχές, αφού δε θυμόταν ούτε... πώς ήταν, ούτε πού έμενε. Το θερόμενο ως θύμα βρέθηκε σε... τουρ της πόλης, με την Αστυνομία να της δείχνει σχεδόν ένα-ένα τα ξενοδοχεία μέχρι να θυμηθεί ποιο ήταν. Όταν βρήκαν το ξενοδοχείο και το δωμάτιο, δεν βρήκαν τον Αμερικανό γκαρντ, αφού η χρήση ινδικής κάνναβης κι η λύση του συμβολαίου του τον είχε αναγκάσει να μπει στο αεροπλάνο.

Η διαφορά της μίας ημέρας από τα περιστατικά τον γλίτωσαν από τη διαδικασία του αυτόφωρου, ενώ οι καταγγελίες της ίδιας κι η άρνηση του (άφαντου) ίδιου είναι τα μόνα που έχουν απομείνει στην υπόθεση, αφού δεν υπάρχει ούτε ιατροδικαστική έρευνα.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αμερικανός μπασκετμπολίστας κατηγορείται για βιασμό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags