Facebook Pixel Θύμα σατανιστών 18χρονη Ελληνίδα
Life
| 2011-10-26 19:38:00

Θύμα σατανιστών 18χρονη Ελληνίδα

Θύμα σατανιστών 18χρονη Ελληνίδα

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία της Ελληνίδας, Κίρστι Θεολόγου, η οποία έπεσε θύμα σατανιστικής τελετής.

Όπως σας είχαμε πει νωρίτερα, το κορίτσι ξεγελάστηκε από τους «φίλους» της, που της πρότειναν να πάνε μια βόλτα και τελικά την μετέφεραν σε ένα βουνό και την «θυσίασαν» στο όνομα του Σατανά καίγοντας την ζωντανή! Νωρίτερα, της είχαν δώσει ουσίες, όπως και στην φίλη της, προκειμένου να της μειώσουν τις αντιστάσεις.

Σημειώνεται ότι η παρέα αποτελούνταν από πέντε αγόρια και δύο κορίτσια.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, την φωτιά έσβησε από το σώμα της Κίρστι μια 16χρονη φίλη της, η οποία ήταν μαζί της στην μοιραία αυτή βόλτα. Την έλυσε και την βοήθησε να κυλιστεί στην άμμο για να σβήσει η φωτιά.

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή οι νεαροί σατανιστές έκοψαν τα χέρια μιας τρίτης κοπέλας και τα κρατούσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αιμορραγούν πάνω από μια ανοικτή Βίβλο.

Ένας 17χρονος και ένας 19χρονος οι οποίοι λένε πως μετείχαν στη σατανιστική τελετή, παραδόθηκαν στην αστυνομία, και αναμένεται να κατηγορηθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ενώ οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως οι δύο κοπέλες ήταν δεμένες και ότι εικάζεται πως επρόκειτο για σατανιστικό τελετουργικό.

Κόβουν το αίμα οι μαρτυρίες της αδερφής και της φίλης

Σοκαριστική είναι η περιγραφή της μικρής αδερφή της Κίρστι, Σαμάνθας: «Η αδερφή μου με την φίλη της έτρεξαν δύο χιλιόμετρα μέχρι να βρουν κάποιον να τους βοηθήσει».

Ακόμα πιο σοκαριστική όμως είναι η περιγραφή της φίλης της Κίρστι σύμφωνα με την οποία: «Ένας από τους δράστες χόρευε και η Κίρστι γελούσε. Τότε ένιωσε υγρή (της είχαν ρίξει πετρέλαιο) και αυτός γύρισε άναψε ένα σπίρτο και της είπε: “Να δούμε τώρα πόσο θα γελάσεις”. Και της το πέταξε»…

Την άτυχη κοπέλα μετέφερε στο νοσοκομείο ένας πάστορας. Μόλις έφτασε εκεί δεν άντεξε άλλο και έπεσε σε κώμα.

Το κορίτσι έχει τρίτου και τέταρτου βαθμού εγκαύματα μέσα και έξω. Έχουν καταστραφεί οι πνεύμονες της και σύμφωνα με μαρτυρίες έχουν καεί τα 2/3 του δέρματός της.

Η μητέρα της Κίρστι Θεολόγου, Σύλβια, μιλάει αποκλειστικά στο δελτίο του Star και την Δέσποινα Μανδαλενάκη.

ΠΗΓΗ: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags