Το μεγάλο αγωνιστικό κενό της Δόξας Δράμας εν όψει της συμμετοχής της στην μεγάλη κατηγορία, είναι στην επιθετική της γραμμή. Για αυτό και το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι, από τον ιδιοκτήτη της Θανάση Σάμιο στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (27/10) με τη διοίκηση του ΑΡΗ ήταν αυτό του Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Η άρνηση του Κροάτη να μετακομίσει στη Δράμα, χάλασε τα σχέδια της νεοφώτιστης ομάδας αφού αποτελούσε διακαή πόθο.

Ως εναλλακτική λύση οι άνθρωποι του ΑΡΗ πρότειναν στον ισχυρό άνδρα της Δόξας, κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν φέτος στην μεγάλη ομάδα αφού το Γενάρη υπάρχει ούτως ή άλλως η πρόθεση να ελαφρυνθεί το ρόστερ. Στο τραπέζι σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεσαν τα ονόματα των Σάκη Κανούλα και Νίκου Αγγελούδη που αμφότεροι αγωνίζονται στην επίθεση ενώ ο Σάμιος έθεσε ζήτημα Κατίδη που όμως δύσκολα θα παραχωρηθεί.

Για τους δυο πρώτους όμως δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις. Οι δυο παίκτες θα ενημερωθούν από την διοίκηση και εφόσον επιθυμούν να πάνε στη Δόξα για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και πολύτιμες εμπειρίες, δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θυμίζουμε ότι η Δόξα ζήτησε τον δανεισμό και του Νάτσο Γκαρσία αλλά δεν δέχεται να αναλάβει να καλύψει όλο το συμβόλαιό του. Επίσης συζητήθηκε και το όνομα του Πορτίγια.

Πηγή: allaboutaris.com