Οι ποδοσφαιριστές του Oλυμπιακού γυμνάστηκαν την Παρασκευή στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 29/10, 19:30) αγώνα με τον Ο.Φ.Η. ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Ο "Τόρο"  υποβλήθηκε σήμερα σε εξέταση (υπερηχογράφημα) στο θεραπευτήριο Metropolitan, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν ότι έδειξαν ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκαν και οι Α. Παπαδόπουλος, Γέστε, Βαλεριάνος. Ο Τοροσίδης και ο Γέστε δεν έλαβαν μέρος μόνο στο δίτερμα, καθώς ακολούθησαν το ίδιο διάστημα έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.