Facebook Pixel Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την ...μπάλα!
Life
| 2011-11-02 17:50:00

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την ...μπάλα!

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την ...μπάλα!

"Αν η μητέρα του πρωθυπουργού έκανε καλό παιδί ή όχι, αυτό έχει καμία σχέση με τους κανόνες του ποδοσφαίρου;"! Η μυθική ατάκα ανήκει στο νομικό του Παναθηναϊκού για το περίφημο πανό.

Απολογήθηκε σήμερα ο Παναθηναϊκός στην πειθαρχική επιτροπή για το πανό με πολιτικό περιεχόμενο ("Πολιτικοί λαμόγια, Βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων") που είχε αναρτηθεί στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο δικηγόρος των "πράσινων", Γιάννης Κάρμης πέταξε μεγάλες ατάκες στην απολογία του και ζήτησε να μην τιμωρηθεί η ομάδα για το εν λόγω πανό.

Να τι είπε:

"Αύριο, μεθαύριο θα φωνάζουν για την Μέρκελ ή την τρόικα και το δημοψήφισμα. Θα διακόπτονται οι αγώνες; Αν η μητέρα του πρωθυπουργού έκανε καλό παιδί ή όχι, αυτό έχει καμία σχέση με τους κανόνες του ποδοσφαίρου;

Δεν υπάρχει κανένα αδίκημα. Δεν είναι δυνατό να κατηγορούνται οι ΠΑΕ για το τι κουβαλάει ο κάθε Έλληνας στο κεφάλι του. Όταν σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, η λέξη ομερτά είναι πολιτικός όρος, το ίδιο θα πρέπει να θεωρηθεί και η λέξη λαμόγια".

Για τα πανό πολιτικού περιεχομένου που αναρτήθηκαν στα γήπεδα απολογήθηκαν κι άλλες ομάδες. Ο δικηγόρος του ΟΦΗ, κ. Μανταδάκης, είπε: "Όταν λένε να καεί η Βουλή, ποιο είναι το πρόσωπο που προσβάλλεται;".

Ο κ. Καραμηνάς, εκπρόσωπος του Πανιωνίου, τόνισε: "Ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο με αγανάκτηση. Υπάρχει δεδικασμένο με τη δικαιολογημένη αγανάκτηση που αποτελεί ελαφρυντικό".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags