Οι Άγγλοι που λέτε δημιούργησαν αυτό το ριάλιτι στο οποίο δεν σατιρίζουν τα πολιτικά αίσχη με τα επιδόματα έγκυρης προσέλευσης και τις συντάξεις στα 54. Αλλά την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Γενίκευσαν μία κατάσταση την οποία εκμεταλλευόντουσαν οι λίγοι εναντίον των πολλών.

Οπότε, απορίας άξιον είναι γιατί οι φίλτατοι Άγγλοι δεν κοιτούν τα χάλια τους και τι κάνουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους, όταν έρχονται για διακοπές στον τόπο, τον οποίο λοιδορούν! Την Ελλάδα.

Αν ανατρέξουμε στο αρχείο ειδήσεων του καλοκαιριού, θα θυμηθούμε πολλά τραγελαφικά με Άγγλους τουρίστες να ξεγυμνώνονται και να κυκλοφορούν τύφλα στο μεθύσι. Κορίτσια και αγόρια να δείχνουν τα οπίσθιά τους και τα γεννητικά τους όργανα με περηφάνια, μιμούμενοι τις μαϊμούδες στα ντοκιμαντέρ, επιβεβαιώνοντας την θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη και την προέλευση του ανθρώπου από τον πίθηκο! Κανένας σεβασμός στον τόπο που τους φιλοξενεί. Αλλά τι να λέμε τώρα; Γι' αυτό άλλωστε θέλουν μία Ελλάδα στην πείνα. Για να κάνουν φθηνότερες διακοπές, στο καλύτερο οικόπεδο της γης.

Go τι; Go British for a week...