Είναι ντροπή να σέρνεται η Ελλάδα σε τέτοιο επίπεδο σαν κι αυτό που ζούμε. Όχι μόνο κινδυνεύουμε με χρεοκοπία, αλλά οι πολιτικοί… ηγέτες ξεφτιλίζουν έναν ολόκληρο λαό με την ανικανότητά τους.

Πώς μπορούν όλοι αυτοί να βοηθήσουν την Ελλάδα όταν το μόνο που σκέφτονται είναι το κομματικό τους μαγαζί; Εδώ δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν έξω από το παράθυρο είναι «μέρα» ή «νύχτα» και θα μπορέσουν να σώσουν την χώρα από την χρεοκοπία και την πείνα; 

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουν κρίση. Πολιτική κρίση. Έτσι ώστε να ξέρουν ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους σε ένα ρεσιτάλ ανικανότητας. 

Ο σκύλος μπορεί να παρακολουθεί τον αθλητισμό, όμως βλέπει τι γίνεται και σ’ όλα τα άλλα. Κι αυτά που βιώνουμε τα τελευταία 24ωρα είναι πραγματικά εξευτελιστικά. 

Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα. Ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και δεν έχει άδικο ο κόσμος που πλέον έχει εξοργιστεί. 

Η Μέρκελ επέβαλλε να μην γίνει δημοψήφισμα. Η Μέρκελ επέβαλλε να γίνει νέα κυβέρνηση, άνευ εκλογών. Και τώρα που καλούνται οι Έλληνες πολιτικοί να βάλουν έστω έναν άνθρωπο για πρωθυπουργό, πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Δυστυχώς, τα χειρότερα για όλους μας δεν έχουν έρθει. Και πώς να έρθουν όταν οι καρεκλάδες είναι τόσο παρτάκηδες;