Για την κατάπτωση της εγγυητικής του ΠΑΣ είπε: «Δεν φταίω εγώ σε κάτι. Μπορούν να το καταλάβουν όλοι. Είναι κάποια χρήματα που μου χρωστάει ο ΠΑΣ εδώ και δύο χρόνια. Έχω ξεχάσει από πότε ήταν. Αιφνιδιάστηκα, γιατί δεν ήξερα ότι ήταν χθες. Δεν γίνονται οι παίκτες κακοί. Οι παίκτες διεκδικούν τα χρήματα που έχουν δουλέχψει. Ο πρόεδρος ήθελε να διαγράψει και το βάρος του Λουμπούτη, αλλά και να γλιτώσει την αποζημίωση. Φθάσαμε στις προσφυγές και στα δικαστήρια. Ποτέ δεν ήρθε κάποιος να μου δώσει χρήματα και να έρθουμε σε ένα συμβιβασμό αλλά δεν είδα τίποτα από την άλλη πλευρά. Δυστυχώς μιλούσα όμως σε τοίχο. Οπότε μετά είδα τι δικαιώματα είχα. Το ένα είναι να πάρεις τα χρήματα από την εγγυητική. Αξιοποιείς ότι δικαίωμα που σου δίνει ο νόμος.

Δεν είναι ανήθικο. Είναι χρήματα δουλεμένα. Είναι για την τελευταία μου χρονιά που δούλεψα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο όταν ήμουν 30 ετών. Είχα προτάσεις και θα μπορούσα να πάω σε άλλες ομάδες, αλλά μετά από αυτό που έζησα στα Γιάννινα, θεωρούσα ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αηδίασα με το ελληνικό ποδόσφαιρο και με αυτούς που το διοικούν. Είναι κρίμα να μην υπάρχουν άνθρωποι όπως για παράδειγμα στον ΠΑΟΚ είναι ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης, που κάυε υγιής και δίκαιος φίλαθλος βλέπει τι δουλειά έχουν κάνει. Δε θα τους κρίνω από ένα αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστές. Εάν συγκρίνουμε το ιταλικό ποδόσφαιρο με το ελληνικό θα έχουμε κάνει έγκλημα.

Για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΣ, Βαγγέλη Αγγελή, υπογράμμισε: «Δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω εάν είναι παράξενο. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστώ να κάνω κάτι που δεν θέλω. Για να φανταστείτε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον ΠΑΣ Γιάννινα είχαμε για τεχνικό διευθυντή έναν πρώην dj. Εγώ μιλούσα πάντα ανοιχτά. Εννοώ τον Βαγγέλη Αγγελή. Για τον κ. Χριστοβασίλη εάν με ρωτήσεις οι απόψεις διίστανται. Αν και προσωπικά τον θεωρώ ως άνθρωπο καλό , δυστυχώς χάνει από τον περίγυρό του και τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν» .