Πρόκειται για το γνωστό στους ψαράδες «σαπουνά» το οποίο πιάστηκε στα δίκτυα ανοικτά της Γεωργιούπολης και μεταφέρθηκε σε ψαράδικο, στα Χανιά.
Σύμφωνα με τους ψαράδες, η τιμή του οποίου δεν ξεπερνά τα 3-4 ευρώ το κιλό οπότε είναι μία φθηνή και νόστιμη λύση για το καταναλωτικό κοινό που θα ήθελε να φάει ψαράκι τις προσεχείς μέρες.
Καλού κακού να σας δώσουμε και μία μαγειρική συμβουλή. Τα πτερύγια του κάνουν πολύ νόστιμη σούπα. Κάτι ξέρουν και οι Ιάπωνες…