Facebook Pixel «Όχι δημόσια περιουσία για αυτή την αθλιότητα»
Life
| 2011-11-15 02:37:00

«Όχι δημόσια περιουσία για αυτή την αθλιότητα»

«Όχι δημόσια περιουσία για αυτή την αθλιότητα»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, μίλησε για το υβριστικό πανό που σηκώθηκε από τους φιλάθλους του Ηρακλή την Κυριακή στον αγώνα της ομάδας τους για την Δ’ Εθνική και τόνισε πως αν και ο ίδιος δέχεται να υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις στα γήπεδα, δεν γίνεται να ξεπερνάνε αυτές τα όρια ανοχής.

«Το περιεχόμενο του πανό ξεπέρναγε κάθε όριο πολιτισμένου ανθρώπου. Εγώ με τα πανό είμαι πάρα πολύ διαλλακτικός σε μία τέτοια περίοδο που υπάρχουν πολλές αντιδράσεις. Ασφαλώς και θα δεις πανό στο γήπεδο. Εγώ ο ίδιος είχα τηλεφωνήσει στον Πιλάβιο και του είχα πει, πως για μία συγκεκριμένη περίοδο και λόγω της φάσης που βρίσκεται η χώρα μας, να υπάρχει μία ελαστικότητα για τα πανό στα γήπεδα.

Εγώ είχα πει πως δεν θέλουν να τιμωρηθούν αυτοί που είχαν σηκώσει υβριστικό πανό εναντίον μου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό το πανό όμως ξεπερνά κάθε όριο. Το να ανακατεύεις γυναίκες, παιδιά, δεν θέλω καν να το επαναλάβω, ξεπερνά κάθε όριο
», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ.

Στην συνέχεια μίλησε για την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηρακλή και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του επειδή δεν καταδικάζει το πανό: «Δεν γίνεται να μην παίρνει θέση για αυτό το αίσχος η ανακοίνωση. Να είναι απέναντι σε αυτούς που δεν έχουν ιερό και όσιο. Υπερέβη κάθε όριο ανοχής. Σεβόμαστε τον αγνό φίλαθλο του Ηρακλή. Οι διοικήσεις πήραν στο λαιμό τους αυτή την ομάδα και όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές».

Τέλος, ανέφερε πως πρέπει να… συμμορφωθούν γιατί αλλιώς θα υπάρξει και θέμα αποχώρησης του Ηρακλή από το Καυταντζόγλειο: «Δημόσια περιουσία για αυτή την αθλιότητα δεν πρέπει να ξαναδοθεί!»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags