Ο ΜίχαλΠρόμπιερζ, βλέποντας τον Ελβετό γκολκίπερ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (έστω και για προληπτικούς λόγους), αποφάσισε να τον αφήσει στη Θεσσαλονίκη. Ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζε βασικός, καθώς αποτελεί εδώ και μέρες ειλημμένη απόφαση να ξεκινήσει στο «Γεντί Κουλέ» ο Μάρκος Βελλίδης.

Πέραν του Γιακούποβιτς, δεν θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της αποστολής οι ανέτοιμοι Τσέζαρεκ, Γκαρσία και οι τραυματίες Νέτο, Καπετάνος , Πορτίγια. Υπενθυμίζεται ασφαλώς η μακροχρόνια απουσία του Μιχάλη Σηφάκη.

Οι 18 της αποστολής είναι οι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Ουμπίντες, Τόχα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Σολτάνι, Παπαστεριανός, Λαζαρίδης, Κατίδης, Βράνιες, Ακόστα και Ιάκομπ.

Όπως γίνεται αντιληπτό αναπληρωματικός του Βελλίδη, θα είναι ο νεαρός, Σωκράτης Διούδης, ο οποίος πάντως δεν συμμετέχει για πρώτη φορά σε φετινή κιτρινόμαυρη αποστολή.

Η ομάδα, το Σάββατο, θα πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου και ακολούθως θα μεταβεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου θα πετάξει για το Ηράκλειο.