Ο ΜίχαλΠρόμπιερζ, βλέποντας τον Ελβετό γκολκίπερ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (έστω και για προληπτικούς λόγους), αποφάσισε να τον αφήσει στη Θεσσαλονίκη. Ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζε βασικός, καθώς αποτελεί εδώ και μέρες ειλημμένη απόφαση να ξεκινήσει στο «Γεντί Κουλέ» ο Μάρκος Βελλίδης.
Πέραν του Γιακούποβιτς, δεν θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της αποστολής οι ανέτοιμοι Τσέζαρεκ, Γκαρσία και οι τραυματίες Νέτο, Καπετάνος , Πορτίγια. Υπενθυμίζεται ασφαλώς η μακροχρόνια απουσία του Μιχάλη Σηφάκη.
Οι 18 της αποστολής είναι οι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Ουμπίντες, Τόχα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Σολτάνι, Παπαστεριανός, Λαζαρίδης, Κατίδης, Βράνιες, Ακόστα και Ιάκομπ.
Όπως γίνεται αντιληπτό αναπληρωματικός του Βελλίδη, θα είναι ο νεαρός, Σωκράτης Διούδης, ο οποίος πάντως δεν συμμετέχει για πρώτη φορά σε φετινή κιτρινόμαυρη αποστολή.
Η ομάδα, το Σάββατο, θα πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου και ακολούθως θα μεταβεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου θα πετάξει για το Ηράκλειο.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος