Facebook Pixel Τι τρέχει με Ιμπαγάσα;
Life
| 2011-11-23 00:19:00

Τι τρέχει με Ιμπαγάσα;

Τι τρέχει με Ιμπαγάσα;

Μυστήριο με Ιμπαγάσα. Και πραγματικά είναι κάπως κουφό όλο αυτό που συμβαίνει. Ο κοντός είναι παίκτης – κλειδί για τον Ολυμπιακό, όμως ούτε στο ντέρμπι αγωνίστηκε, αλλά ούτε και για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ είναι στην αποστολή.

Κι όλα αυτά για ένα τοσοδούλη αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ως μη ανησυχητικό από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακό. Πού να ανησυχούσαν κιόλας στο λιμάνι…

Ο Ιμπαγάσα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον Άρη στις 5 Νοεμβρίου. Τότε είχε αντικατασταθεί στο 62’ (από τον Μακούν), ενώ την άλλη μέρα τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για μια κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Λίγες μέρες αργότερα ο Ιμπαγάσα άρχισε να ακολουθεί πιο χαλαρούς ρυθμούς προπόνησης, αφού ήταν υπερφορτωμένος από τους συνεχόμενους αγώνες, ενώ γενικά φέτος από την αρχή της προετοιμασίας είχε κάποιους τραυματισμούς, με συνέπεια πάνω που πήγαινε να φορμαριστεί όλο και κάτι να συμβαίνει.

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, είχε διακοπή μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη και ο Ιμπαγάσα δούλευε στο ρελαντί. Ξαφνικά, στις 15 Νοεμβρίου προκύπτει πρόβλημα, αυτή την φορά στο δεξί πόδι. Ο παίκτης ένιωσε μια μικρή ενόχληση στην προπόνηση, με συνέπεια ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει το εξής την ίδια μέρα: «Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει ένα πολύ μικρό αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό».

Στο λιμάνι ηρέμησαν, αφού υπήρχαν περιθώρια ο Ιμπαγάσα να προλάβει το ντέρμπι στις 19 Νοεμβρίου. Όταν, άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό, τότε για ποιο λόγο να αγχώνονται.

Να, όμως, που την παραμονή του ντέρμπι όταν ο κοντούλης μπήκε να γυμναστεί, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο. Για μια ακόμα φορά έκανε μαγνητική, αλλά τα αποτελέσματα ήταν πάλι τα ίδια. Κι έτσι ο Ιμπαγάσα έμεινε εκτός ντέρμπι, με την απουσία του να είναι αισθητή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι περισσότεροι είχαν πειστεί ότι θα προλάβει σίγουρα τον αγώνα με την Μαρσέιγ. Για ένα μικρό αιμάτωμα θα χάσει δυο ματς; Και γιατί να υπάρχει ανησυχία;

Κι ενώ ο Ολυμπιακός έχει πάθει ζημιά στο ντέρμπι και πάει με απουσίες στην Γαλλία, έρχεται το νέο… κτύπημα. Ο Ιμπαγάσα πάλι οφ.

Πέρασαν, δηλαδή, περισσότερες από δυο εβδομάδες κι ο εξαιρετικός αυτός παίκτης δεν έχει κάνει ουσιαστικά πάνω από μια, δυο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Και είναι συνέχεια νοκ άουτ! Για ένα πρόβλημα το οποίο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ίδιας της ομάδας, δεν έμοιαζε ανησυχητικό.

Τι γίνεται, λοιπόν; Και θα μείνει κι άλλο εκτός δράσης ο Ιμπαγάσα γι’ αυτό το πρόβλημα; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε εμείς. Αυτό, όμως, που θα κάνουμε εδώ στον sportdog είναι να αναδημοσιεύσουμε από το επίσημο site του Ολυμπιακού όλα τα νέα του Ιμπαγάσα, έτσι όπως παρουσιάζονταν κάθε μέρα από την επομένη κιόλας του αγώνα με τον Άρη. Και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Να, λοιπόν, τι αλιεύσαμε από τις ανακοινώσεις στο site του Ολυμπιακού για τον Ιμπαγάσα:

Σάββατο, 5 Νοε 2011

ΜΑΤΣ με Άρη. Ο Ιμπαγάσα αγωνίστηκε μέχρι το 62’.

Τετάρτη, 9 Νοε 2011

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε, για λόγους ξεκούρασης, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Δευτέρα, 14 Νοε 2011

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα έντονης ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Τρίτη, 15 Νοε 2011

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αισθάνθηκε μικρή ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει ένα πολύ μικρό αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Τετάρτη, 16 Νοε 2011

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.

Πέμπτη, 17 Νοε 2011

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Παρασκευή, 18 Νοε 2011

Ο Ιμπαγάσα δοκίμασε να προπονηθεί με την ομάδα, όμως ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο Metropolitan.

Σάββατο, 19 Νοε 2011

ΜΑΤΣ με ΠΑΟ. Ο Ιμπαγάσα ήταν εκτός αποστολής.

Κυριακή, 20 Νοε 2011

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε έντονη ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Δευτέρα, 21 Νοε 2011

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags