Ωρα 5:30. Οι σειρήνες της επετείου, ήχησαν για 47η χρονιά στη Μεγαλόνησο. Το πρωινό μουδιασμένο όπως εκείνο του 1974, που «έβρεχε» αλεξιπτωτιστές στις αυλές των Κυπρίων. Η Τουρκία εμμένει άλλη μια φορά στις προκλήσεις της. Άλλωστε του τούρκου όταν δεν του πάει καλά η δουλειά στο παζάρι, προσπαθεί να δείξει υπεροχή συνεχίζοντας τα σχέδια του.
Ερντογάν, Μπαχτσελί και Τατάρ ετοιμάζονται για τη φιέστα στα Κατεχόμενα, θα αξιοποιήσουν την επέτειο του «Αττίλα» για να προβάλουν τις ακραίες τους θέσεις και τα φρικτά τους σχέδια. Η αντιπολίτευση της ψευτοβουλής αρνείται να συμμετέχει στην συνεδρίαση, κατεβαίνοντας στους δρόμους της Αμμοχώστου και της Κατεχόμενης Λευκωσίας, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απέναντι στις προθέσεις τους.
Τα δημοσιεύματα οργιάζουν… Προκλητικός και ο Τατάρ, Ο πρόεδρος του ψευδευκράτους κρύβει ελληνικές επιγραφές λίγο πριν την φιέστα. Γιατί κύριε Τατάρ; Γιατί ξεχνάς την καταγωγή σου, γιατί ξεχνάς την ιστορία σου; Γιατί αρνείσαι ότι είσαι απόγονος βίαια εξισλαμισθέντων χριστιανών;
Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο