Δημοσιεύω εδώ σήμερα δυο απαντήσεις,που έδωσα σε δυο αναγνώστες χτες,γιατί σ αυτές θίγονται πράγματα ,που μας αφορούν και μας καίνε όλους. Διαβάστε και τι είχαν γράψει οι συνομιλητές μου.

Για να ρωτήσω κάποια πράγματα : "το κράτος" και "αυτοί" ποιοι είναι ? Δεν είναι ανάμεσα μας, ίσως εγώ κι' εσύ, η γυναίκα μου, ο άνδρας σου, το καμάρι μας, κ.ο.κ. ? Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν "αυτοί" δεν είμαι εγώ κι' εσύ, ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ δεν τους ψηφίζουμε διαρκώς ?! Και για να τους ψηφίζουμε, σίγουρα έχουμε πολλά κοινά, γιατί πολύ απλά ποτέ "δεν κάνουμε παρέα" μ' αυτούς που δεν μοιάζουν τα χνότα μας. Συμπέρασμα : Τα πράγματα θ' αρχίσουν να αλλάζουν όταν σταματήσουμε να λέμε φταίει ο "άλλος" (το κράτος, αυτοί, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο επιχειρηματίας, ο επαγγελματίας συνδικαλιστής, ο γείτονας, κ.ο.κ.) και να λέμε φταίω ΕΓΩ και ν' αλλάξουμε πρώτα απ' όλα τα δικά μας/σε προσωπικό επίπεδο κακώς κείμενα.

Μιχαλη μου,σε νοιωθω πιο πολυ απ οσο φανταζεσαι.Εσυ θελεις πολιτες υπευθυνους.Να εχουν ευθυνη για τις πραξεις τους και να την αισθανονται.Πολιτες γενναιους.Τετοιους μας απαιτεις ,τετοιες απαιτησεις εχεις και απο τον εαυτο σου.Μακαρι να ηταν ετσι η πραγματικοτητα.Δεν εχεις καμμία σχεση με το κρατος Μιχαλη.Ουτε εσυ ουτε οι γυναικες μας,ουτε κανεις απο δω μεσα.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr