θα μπορούσα να μην γράψω λέξη. Να βάλω απλά το τραγούδι του Βασίλη Τερλέγκα με τον στίχο που τα λέει ΟΛΑ. “Τι να μας πεις και εσύ απ' τη ζωή σου, μια νύχτα απ' τη δική μου ολόκληρη η δική σου” (http://www.youtube.com/watch?v=o1iP6T7PLqE). Διαφωνεί κανείς;
Αφορμή γι' αυτό το κείμενο είναι το ξεσάλωμα των απέναντι. Εντάξει, μπορεί ο γιατρός να έχει πει να τους λέμε σε όλα ναι, μα όταν κάποιες στιγμές το παρακάνουν και ξεφεύγουν κάποιος πρέπει να τους επαναφέρει. Κι αυτή είναι η ίδια η ζωή με τις εμπειρίες της.
Πόνεσαν τα αυτιά μας και τα μάτια μας με όσα ακούσαμε και διαβάσαμε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της... ΑΕΚ της Μασσαλίας. Καλά κάνουν και πανηγυρίζουν οι άνθρωποι, αλλά καλό είναι να μην μπλέκονται με τον Παναθηναϊκό, να απλώνουν εν ολίγοις το χεράκι τους μέχρι εκεί που φτάνουν.
Για όσους έχουν πάθει αλτσχάιμερ και θέλουν να κάνουν μια προσπάθεια μπας και φρεσκάρουν λίγο τη μνήμη τους και να θυμηθούν ποιοι είναι και ποιοι είμαστε, η στήλη τους υπενθυμίζει τα 28 διπλά του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. 28 βράδια που τα πέρασαν στον καναπέ, ψάχνοντας τρόπο να παρηγορηθούν.
Διαβάστε όλο το θέμα στο leoforos.gr
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος