Το πόσο βαθιά η οικονομική κρίση και οι απανωτές περικοπές μισθών κι επιδομάτων επηρέασαν το προσωπικό, καταδεικνύεται από την κατακόρυφη αύξηση των αστυνομικών όλων των βαθμών και των ηλικιών που προσέρχονται στην λέσχη συνεστίασης στο δεύτερο όροφο του αστυνομικού μεγάρου.
Μέχρι το Σεπτέμβριο και όλη την προηγούμενη χρονιά, ο μέσος όρος προσέλευσης οριζόταν από τη διάθεση περίπου 500 μερίδων φαγητού το μεσημέρι, ενώ πλέον, μέρα με τη μέρα τα ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο, καθώς ήδη σημειώθηκε υπερδιπλασιασμός προσέλευσης. Το τελευταίο ρεκόρ αριθμεί πάνω από 1.200 μερίδες.
Αν μη τί άλλο, ο αστυνομικός που η οικονομική διοίκηση της χώρας επιδιώκει να τον μεταμόρφωση σε πένητα ή σε πειθαναγκαστικό δεσμώτη της διαφοράς, επιλέγει με 3 ευρώ να εξασφαλίσει τουλάχιστον το μεσημεριανό φαγητό του, το οποίο είναι ποιοτικά ελεγμένο και με τη δυνατότητα χωρίς άλλη επιβάρυνση, αλλά με το ίδιο κουπόνι να έχει διαθέσιμο και βραδινό γεύμα.
Πηγή: newsit.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο