Μέσα, είχε κρυμμένα επτά διαβατήρια που σχεδίαζε να πλαστογραφήσει, αλλά και κάρτες ανάληψης που αποδείχθηκαν κλεμμένες!
Πάνω στον νεαρό Αφρικανό, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα σλοβενικό και έξι κινεζικά διαβατήρια, που αποδείχθηκαν κλεμμένα, αλλά και τέσσερις μικρές έγχρωμες φωτογραφίες αγνώστων αλλοδαπών, με τις οποίες θα πλαστογραφούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα που είχε αγοράσει από έναν Αλγερινό ο οποίος αναζητείται στην Αθήνα.
Ο Μαροκινός είχε ακόμη δυο κάρτες ανάληψης της Εθνικής τράπεζας που εξετάζεται πώς βρέθηκαν στα χέρια του και αν τις είχε χρησιμοποιήσει για να αδειάσει τους λογαριασμούς, ένα.. κατσαβίδι και δυο κινητά. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.
Πηγή: protothema.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο