Την εβδομάδα 18 έως 24 Νοεμβρίου, ο κυλιόμενος μέσος όρος 7 ημερών των θανάτων ανά ημέρα είχε διαμορφωθεί σε 84, έναντι 73 την προηγούμενη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr
Την ώρα που τα βλέμματα είναι στραμμένα γύρω από την παραλλαγή «Όμικρον» και τα σπαθιά των πολιτικών κονταροχτυπιούνται για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, που έχει ψηφιστεί στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης, το Σύστημα Υγείας, μπορεί να αντέχει όπως δηλώνει η υφυπουργός, ωστόσο οι υγειονομικοί, περνάνε τις πιο κρίσιμες μέρες της πανδημίας, αφού για ακόμα μια μέρα, οι διασωληνωμένοι πολίτες, άγγιξαν, σχεδόν, τους 700, μέσα σε 24 ώρες.
Την εβδομάδα 18 έως 24 Νοεμβρίου, ο κυλιόμενος μέσος όρος 7 ημερών των θανάτων ανά ημέρα είχε διαμορφωθεί σε 84, έναντι 73 την προηγούμενη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr
Το τελευταίο «αντίο» είπαν οικογένεια και πρόσωπα α...
Το Ελληνικό αλλάζει πρόσωπο και μαζί του αλλάζει κ...
Στιγμές μεγάλης αγωνίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Π...
Υπάρχουν στιγμές που ένας άνθρωπος κάνει απλώς τη δουλειά τ...
Θα τερματίσει και αυτό το καλοκαίρι στην 1η θέση από π...
«Μάχη» για τη ζωή του στη ΜΕΘ δίνει ο 20χρονος που πυροβολήθηκε σ...
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ μετά τον εντοπισμό σαλμονέλας σ...
Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός α...
Ακόμα κι αν μένεις στην Αθήνα, υπάρχουν παραλίες σε α...
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Yoga, η Under Armour προσκάλεσε γ...