Πληροφορίες του Νewpost αναφέρουν ότι πιθανότερη περιοχή για κατασκευή του γερμανικού εργοστασίου της Krauss Maffeib Wegmann φέρεται να είναι η περιφέρεια της Μαγνησίας.
H συνέχεια ΕΔΩ
Μια «ανάσα» πριν από τη συμφωνία με την γερμανική εταιρεία Krauss Maffei Wegmann φέρεται να βρίσκεται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για μεταφορά στην Ελλάδα του εργοστασίου κατασκευής των αρμάτων μάχης Leopard με προοπτική για κατασκευή και άλλων οπλικών συστημάτων όπως τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού τα οποία έχει άμεση ανάγκη ο Στρατός Ξηράς.
Πληροφορίες του Νewpost αναφέρουν ότι πιθανότερη περιοχή για κατασκευή του γερμανικού εργοστασίου της Krauss Maffeib Wegmann φέρεται να είναι η περιφέρεια της Μαγνησίας.
H συνέχεια ΕΔΩ
Tη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή τ...
Πρόκειται για τον πρώτο από τους επτά οπτικούς μικροδορυφόρους π...
Το σκάνδαλο που δίχασε μια χώρα και ένωσε τη ΝΔ με την Α...
Βουτιές σε κρυστάλλινα νερά - Ιδανικές παραλίες γ...
Tο παλέψαμε αρκετά το πόσα πρέπει να σου αποκαλύψουμε γ...
Οι Άραβες ζήτησαν από δύο πασίγνωστους Έλληνες μεσάζοντες 10...
Τι αναφέρει ρεπορτάζ του Guardian για τους λαγοκέφαλους σ...
Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είναι από τους ανθρώπους π...
Με μια… σφουγγαρίστρα, μια υπάλληλος αντιστάθηκε σε λ...
Ο καύσωνας που σαρώνει τη χώρα δεν φέρνει μόνο ασφυκτικές θ...