Facebook Pixel Με το ΠΑΣο του και τον ...άσο του!
Life
| 2011-12-18 22:21:00

Με το ΠΑΣο του και τον ...άσο του!

Με το ΠΑΣο του και τον ...άσο του!

Νέα άνετη νίκη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, 2-0 τον ΠΑΣ που διαμαρτύρεται για μια φάση στο 1-0, ζητώντας πέναλτι και κόκκινη στον Μέγερι.Τα γκολ Φουστέρ, Τζιμπούρ, διαιτητής ο Στυλιάρας.

Με μια διαδικαστική νίκη, ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει με 2-0 τον ΠΑΣ στο "Καραϊσκάκη" με τα γκολ των Φουστέρ (πολύ όμορφο) και Τζιμπούρ στο πρώτο μέρος, κάνοντας συντήρηση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να σταθεί αξιοπρεπώς, αλλά ουσιαστικά απείλησε μια φορά με τον Μπακαγιόκο. Πάντως, οι Ηπειρώτες διαμαρτύρονται δίκαια για τη φάση του 40`, όπου ο Μέγερι... γκρέμισε τον Λίλα, αλλά ο Στυλιάρας δεν υπέδειξε την παράβαση, καθώς ήταν πέναλτι κι αποβολή.

Και Φουστέρ και Τζιμπούρ

Όπως πάντα ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, πιέζοντας, και κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 9` με το ωραίο γκολ του Φουστέρ. Οι ερυθρόλευκοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και έψαχναν κι ένα δεύτερο γκολ για να "καθαρίσουν", με τον ΠΑΣ να ισορροπεί κάπως από το 20` και μετά, όντας όμως ακίνδυνος επιθετικά.

Τέλος πάντων, το γκολ που έψαχνε ο Ολυμπιακός ήρθε στο 43` από τον Τζιμπούρ με κοντινό σουτ μετά τη σέντρα του Μανιάτη. Όμως, στο 40` σε μια περίεργη φάση, ο Μέγερι φάνηκε να κάνει πέναλτι στον Λίλα, πέφτοντας άτσαλα με τα πόδια πάνω του, με τον Στυλιάρα να λέει "παίζετε" και να δίνει άουτ. Μάλιστα, ο παίκτης έγινε αναγκαστικά αλλαγή από τον Βίλα και ο ΠΑΣ αγωνιζόταν με 10, όταν δέχτηκε το γκολ.

Χαλαρά...

Διαδικαστικά κυλούσε το δεύτερο μέρος, με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν συντήρηση, με τον Βαλβέρδε να περνάει στο ματς και τους Ορμπάιθ, Γέστε για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Στο μεταξύ, στο 66` ο ΠΑΣ έκανε τη μοναδική του ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Μανιάτη.

Μ`αυτά και μ` αυτά, το ματς κύλησε χωρίς άλλες συγκινήσεις με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην 5η σερί νίκη του και να διατηρεί το +4 από τον Παναθηναϊκό που είναι στη 2η θέση τηςβαθμολογίας, με δυο ματς λιγότερα.

Το φιλμ του αγώνα:

90+2` Λήξη του ματς

89` Ο Πάντελιτς αντί του Τζιμπούρ

83' Ο Γέστε προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Φεγκρούς, αλλά η μπάλα από το φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στην εξωτερική μεριά των διχτύων

82` Κίτρινη κάρτα στον Κώτσιο

74` O Nτε Βισέντι στη θέση του Τζιμόπουλου

71` Ο Γέστε αντί του Φετφατζίδη

66` Ο Αβραάμ γύρισε απρόσεχτα την μπάλα πίσω με κεφαλιά, ο Μπακαγιόκο μπήκε στη φάση, αλλά σούταρε άουτ

66` Ο Ορμπάιθ στη θέση του Μοντέστο

65` Ο Τζιμπούρ μπήκε κατά μέτωπο και σούταρε, αλλά ο Φεγκρούς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια

54' Σουτ Φουστέρ από τα αριστερά της περιοχής, ο Φεγκρούς μπλόκαρε την μπάλα

46` Ο Μπεσέρα στη θέση του Σκούφαλη

46` Έναρξη του δευτέρου μέρους

45+1` Λήξη του πρώτου μέρους

45` Ο Βίλα στη θέση του Λίλα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας

43` Σέντρα Μανιάτη από δεξιά, ο Φετφατζίδης άφησε για τον Τζιμπούρ που με κοντινό σουτ έκανε το 2-0

40` Mακρινή μπαλιά του Σκούφαλη, ο Μέγερι συγκρούστηκε με τον Λίλα και βρέθηκε στο έδαφος. Από το ριπλέι φάνηκε για περίπτωση πέναλτι...

31` Κεφαλιά του Τζιμπούρ από φάουλ του Φουστέρ, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Φεγκρούς

30` Kίτρινη στον Ανδράλα

22` Κίτρινη κάρτα στον Χολέμπας

9` Με δυνατό αριστερό σουτ από το ημικύκλιο, ο Φουστέρ κεραυνοβόλησε τον Φεγκρούς για το 1-0

5` Κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Τοροσίδη, λίγο άουτ

1` Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Mέγερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Φεγκρούζ, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Βάντερσον, Σκούφαλης, Τζιμόπουλος, Ανδράλας, Λίλα, Γεωργίου, Μπακαγιόκο

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας)
Βοηθοί: Αργυρός, Σταματόγλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags