Facebook Pixel Η Φον Ρούφιν την είπε στην κυρία Μούσχουρη
Life
| 2011-12-23 20:36:00

Η Φον Ρούφιν την είπε στην κυρία Μούσχουρη

Η Φον Ρούφιν την είπε στην κυρία Μούσχουρη

Η γεννημένη Βασιλική Παπαθανασίου, που με το γάμο της άλλαξε σε Βασιλική Φον Ρούφιν, αλλά την ξέρουμε ως Βίκυ Λέανδρος, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Με συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel, απαντάει έμμεσα η Βασιλική Φον Ρούφιν, στη συνάδελφό της Νανά Μούσχουρη, που μόνο μούντζες δεν μας έριξε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ήμουν υπεύθυνη για δύο τομείς: τον πολιτισμό και τις διεθνείς σχέσεις. Έχω δουλέψει με περισσότερους από 100 υπαλλήλους», λέει η τραγουδίστρια για τη θητεία της ως Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος του Πειραιά, το 2006.

«Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Όχι μόνο έφταναν οι υπάλληλοι στις 10 για δουλειά και έφευγαν στη 1 -έπιναν καφέ, έτρωγαν ένα σάντουιτς και «την έκαναν»- αλλά έπρεπε να τους εκπαιδεύσουμε εκ νέου στη δουλειά, γεγονός που ήταν πολύ δύσκολο», σχολιάζει πικραμένη.

«Τώρα το βλέπω λίγο πιο νηφάλια και διαφοροποιημένα. Μπορεί να υπάρχει και κάποια αλήθεια σ' αυτό, όμως δεν είναι όλοι οι Έλληνες απατεώνες και διεφθαρμένοι. Δεν νιώθω προσβεβλημένη με τέτοιες δηλώσεις όμως ξέρω πώς σκέφτονται οι Έλληνες. Υπήρξαν αρκετά άρθρα που ήταν πολύ προσωπικά, πολύ οδυνηρά. Και τα ΜΜΕ δεν εκφράζονταν έτσι όταν επρόκειτο για την Ισπανία ή την Ιταλία».


Καταλαβαίνετε ότι περιμένουμε τηλεφώνημα-παρέμβαση, ή τοποθέτηση μέσω twitter της έτερης τραγουδίστριας, ώστε την επομένη των Χριστουγέννων να ξεκινήσουν νέοι εμφύλιοι: "Φον Ρούφιν vs Μούσχουρη", "Nick Aliagas vs George Moustaki", "Ζακ Γαλυφιανάκης vs Γιώργου Βογιατζή"...


ΠΗΓΗ: kamarinia.gr

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags