Facebook Pixel Ο… Τσε Γκεβάρα από τις φυλακές Ναυπλίου!
Life
| 2011-12-24 00:29:00

Ο… Τσε Γκεβάρα από τις φυλακές Ναυπλίου!

Ο… Τσε Γκεβάρα από τις φυλακές Ναυπλίου!

Περιμένετε την επανάσταση κατά της φτώχειας μας από κάποια κόμματα; Ψάχνετε να καταλάβετε κι εσείς από πού θα βρούνε τον μπελά τους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία; 

 Ή μήπως νομίζετε ότι η λύση θα έρθει από τις λαϊκές διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος; Λάθος! Ο Μπέος θα την κάνει την επανάσταση. Ο Αχιλλέας ήταν τύφλα να’ χει ο Τσε Γκεβάρα μ’ αυτά που δήλωσε και που δημοσιεύσαμε κι εμείς στον σκύλο νωρίτερα.

Από τις φυλακές Ναυπλίου ο Μπέος έβγαλε πολιτικό – κοινωνικό – επαναστατικό μανιφέστο. Νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί και περιμένει πώς και πώς να ξεκλειδωθεί από το κελί για να φέρει την αλλαγή στην χώρα.

Οι ατάκες του ήταν όλα τα λεφτά και πείτε μας αν έχουμε άδικο. Δείτε μερικές με σαφές πολιτικό μήνυμα:

«Θα βγω πιο δυνατός απ' ότι μπήκα, γιατί έχω υποχρέωση να παλέψω και να αγωνιστώ απέναντι σ' αυτά τα σκουλήκια, σ' αυτά τα υποκείμενα που οδήγησαν την χώρα εδώ πέρα και που κάναν ένα μεγάλο κακό, ένα πολύ μεγάλο κακό, χωρίς λόγο και αιτία».
 

«Και θέλω να πω ότι όλες οι χούντες κάποτε πέφτουνε. Και η συγκεκριμένη χούντα είναι θέμα ημερών ότι θα πέσει. Γιατί είναι ντροπή, είναι μεγάλη ντροπή, το είχε πει εξάλλου και ο αείμνηστος ο Ανδρέας ο Παπανδρέου, γιατί γι' αυτόν τον πολιτικό και άνθρωπο, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, είχε πει ότι και οι "κρίνοντες κρίνονται" και "τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες". Που να φανταζόταν εκεί που βρίσκεται τώρα ψηλά, ότι η δεύτερη τουλάχιστον ατάκα, θα αφορούσε την κυβέρνηση του υιού του, του Γιώργου του Παπανδρέου».
 
«Όταν παρανομεί το ίδιο κράτος και η ελληνική Δικαιοσύνη δεν υπάρχει προσδιορισμός. Απλά κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να το κάνουν αυτό άλλο. Δεν υπάρχει. Εγώ θεωρώ, τόσο και οι δικηγόροι μου, όσο και όλοι όσοι δουλεύουν πάνω σε αυτή την αδικία, γιατί μιλάμε για μια τεράστια αδικία, τονίζουμε ότι η κράτησή μου είναι παράνομη. Όταν όμως το ίδιο το κράτος και η Δικαιοσύνη παρανομεί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι».

«Πραγματικά θέλω να πω, αυτό που συνέβη σε εμένα προσωπικά και στην οικογένειά μου, μου δημιούργησε ένα μίσος κατά της πατρίδας, με κάνανε να μισήσω την πατρίδα. Η αγάπη όμως του κόσμου, πραγματικά είναι ένα πρωτόγνωρο για μένα πράγμα και τους ευχαριστώ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να πάρω τηλέφωνο, να πω, να εκφράσω την αγάπη που μου δείχνουν και εγώ και να δώσω και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο».

«Και αυτός είναι ο λόγος που ξανασκέφτηκα και είπα: "Όχι ρε μάγκες, η πατρίδα αυτή είναι και δικιά μου, δεν είναι δικιά σας. Δεν την βρήκατε. Δεν είναι δικό σας μαγαζί. Και θα πολεμήσω γι' αυτό το πράγμα».

«Να είστε σίγουροι ότι θα αγωνιστώ γι' αυτό το σάπιο σύστημα, το αρρωστημένο αυτό πολιτικό σύστημα, που δημιούργησε αυτά τα έκτροπα, που οδήγησε αυτή την Ελλάδα και τον περήφανο λαό της στην κατάσταση που ζει σήμερα».

«Τα τελευταία 60 χρόνια, αυτή τη πουτάνα την πατρίδα μου, την κυβερνάει Παπανδρέου, Καραμανλής. Λες και είναι μαγαζί τους. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες πολιτικοί, άλλοι Έλληνες πολίτες, άνθρωποι ικανοί να οδηγήσουν αυτή την χώρα κάπου, σε ένα καλύτερο αύριο. Λες και είναι μαγαζί τους. Που το βρήκατε ρε; Πάρτε δρόμο από εδώ ρε κλέφτες. Αφήστε αυτή την πατρίδα, αυτή την χώρα για ένα καλύτερο αύριο. Ποιοι είστε εσείς;».


Ο Μπέος, λοιπόν, είναι έτοιμος για να φέρει τα πάνω – κάτω και να κάνει τη δική του επανάσταση. Για να ξεβρωμίσει η Ελλάδα, όπως ουσιαστικά λέει.

Κι επειδή ο Αχιλλέας μέσα από την φυλακή δηλώνει ότι δεν μπορεί να αντέξει την αδικία, εμείς έχουμε να του προτείνουμε να διορθώσει μέσα σ’ όλα τα άλλα και την διαιτησία. Εμπρός Αχιλλέα, για μια άλλη Ελλάδα δικαιοσύνης, για να μην σφάζουν τα κοράκια τις ομάδες, για να μπεί ένα χειρόφρενο στις στημένες διαιτησίες! Ωχ, Παναγιά μου… Τι καθόμαστε και λέμε χρονιάρες μέρες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags