Facebook Pixel Spiegel: Στις γυναίκες της χρονιάς η Εύα Καϊλή
Life
| 2011-12-24 20:10:00

Spiegel: Στις γυναίκες της χρονιάς η Εύα Καϊλή

Spiegel: Στις γυναίκες της χρονιάς η Εύα Καϊλή

Στις γυναίκες της χρονιάς συγκαταλέγει τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, το Spiegel, χαρακτηρίζοντας την ως διορατική. Διαβάστε το γιατί και πως το σχολίασε η ίδια

Μετά τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στους ήρωες της χρονιάς κατά την Telegraph, τώρα έρχεται η σειρά της Εύας Καϊλή. Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel την συγκαταλέγει στις γυναίκες της χρονιάς, χαρακτηρίζοντάς την διορατική σχετικά με την άρνησή της να δεχθεί το δημοψήφισμα που είχε προαναγγείλει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Το περιοδικό θεωρεί ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με την απόφασή της να μη δεχθεί το δημοψήφισμα και να προειδοποιήσει ανοιχτά την κυβέρνηση Παπανδρέου, οδήγησε σε επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων και στον σχηματισμό της κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας που, όπως επισημαίνει το περιοδικό, έπρεπε να είχε σχηματιστεί πριν από πολύ καιρό στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι στη λίστα του περιοδικού, με τα πρόσωπα της χρονιάς, δεν περιλαμβάνεται άλλη Ελληνίδα ή Έλληνας. Η ίδια η βουλευτής Θεσσαλονίκης έγραψε στο προφίλ της στο Facebook σχολιάζοντας το γεγονός αυτό: "Αυτό δεν το περίμενα.. δεν έχω λόγια.. μακάρι να έγιναν όλα για καλό…".

ΠΗΓΗ: news247.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags