Facebook Pixel Φτωχοί πλην τίμιοι!
Life
| 2011-12-24 21:58:00

Φτωχοί πλην τίμιοι!

Φτωχοί πλην τίμιοι!

Τσαντισμένοι με όσα διαρρέονται και γράφονται στον Τύπο για την οικονομική τους κατάσταση είναι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι οποίοι τηρούν την ίδια αξιοπρεπή στάση με αυτή των ποδοσφαιριστών.

Στην ΑΕΚ τις γιορτές των Χριστουγέννων τις περνάνε φτωχικά. Το διαβάζετε καθημερινά τι συμβαίνει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και τις δυσμενείς καταστάσεις που βιώνει όσον αφορά στα οικονομικά. Στους παίκτες, οι οποίοι αντέδρασαν δύο φορές για τη μη τήρηση των υποσχέσεων της διοίκησης (μία με ανακοίνωση και άλλη μία με τη ματαίωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΠΑΕ), οφείλονται μισθοί πολλών μηνών και τα 300.000 που μπήκαν στους λογαριασμούς τους φαίνονται σαν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που τους χρωστάει η ομάδα. 

Όσο για τους υπαλλήλους; Αυτοί είναι σε χειρότερη θέση. Ωστόσο, όπως συνέλαβαν οι κεραίες του σκύλου, οι υπάλληλοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τα έχουν πάρει με όσα διαρρέονται με την κατάστασή τους. Γράφεται καθημερινά στον Τύπο, ότι «είναι απλήρωτοι, δεν έχουν να φάνε και να ζήσουν τις οικογένειές τους, αν θα πάρουν ή όχι το δώρο των Χριστουγέννων (τελικά το πληρώθηκαν την Παρασκευή)» και τρελαίνονται!  Το θεωρούν πολύ προσβλητικό και συνάμα κουραστικό να διαβάζουν καθημερινά στα sites και τις εφημερίδες σε πόσο τραγική κατάσταση βρίσκονται. Συν τοις άλλοις, πέφτουν και ψυχολογικά με όσα αναπαράγουν τα Media.

«Είμαστε φτωχοί αλλά έχουμε και τιμή. Δεν μπορούμε να ρεζιλευόμαστε συνέχεια με αυτόν τον τρόπο», είναι μια φράση που ακούγεται συνέχεια μεταξύ των υπαλλήλων. Από τη μία έχουν ένα δίκιο. Από την άλλη όμως, το… βαθύ λαρύγγι που βγάζει προς τα έξω  τέτοιες πληροφορίες ποντάρει στη πιθανότητα ότι αν πάρει δημοσιότητα το πρόβλημά τους θα μπορέσει να λυθεί και γρηγορότερα. Η ουσία όμως είναι ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχουν ίδια συμπεριφορά με τους ποδοσφαιριστές! Τηρούν αξιοπρεπή στάση, σεβόμενοι το όνομα της Ένωσης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags