Ο Φέλιξ Μάγκατ φέρεται να έχει επιλέξει τον Βιεϊρίνια και σύμφωνα με τις πληροφορίες, που υπάρχουν, η πρόταση που κατέθεσε η Βόλφσμπουργκ στον ΠΑΟΚ φτάνει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
Απ΄ αυτά τα χρήματα, μερίδιο θα έχει και η Πόρτο και η νεώτερη πληροφόρηση αναφέρει ότι ότι ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κάνει μια διαπραγμάτευση με τους Πορτογάλους για να ρίξει το ποσό, που δικαιούνται ή στη χειρότερη περίπτωση να κάνει έναν διακανονισμό μαζί τους για το ποσό, που πρέπει να πάρουν.
Καθίσταται σαφές, ότι με βάση την πρόταση της Βόλφσμπουργκ, ο ΠΑΟΚ θα πάρει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια με την προοπτική το ποσό να φτάσει τα 3,5 εκατομμύρια.
Αυτό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι το γεγονός ότι η γερμανική ομάδα προτίθεται να αναλάβει να πληρώσει την εφορία, που αντιστοιχεί στο ποσό της μεταγραφής, βγάζοντας τον ΠΑΟΚ απ΄ αυτή την υποχρέωση.
Συνυπολογίζοντας και τα χρήματα, που η Βόλφσμπουργκ προτείνει στον Βιεϊρίνια, το συνολικό ποσό που σκοπεύουν να ξοδέψουν οι Γερμανοί για τον 26χρονο Πορτογάλο, φτάνει τα περίπου 8 εκατομμύρια.
Πηγή: paok24.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο