Facebook Pixel Άντε(λίνο) γειά...
Life
| 2012-01-02 19:01:00

Άντε(λίνο) γειά...

Άντε(λίνο) γειά...

Μετά τον Πάμπλο Κοντρέρας και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να είναι ένα βήμα από το να υπογράψει στη Βόλφσμπουργκ. 

Πολυάσχολη ήταν η σημερινή μέρα για τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, καθώς αφού βγήκε το φιλικό... διαζύγιο με τον Πάμπλο Κοντρέρας, με τον Χιλιανό να χαρίζει και 200.000 ευρώ, ήρθε και η σειρά του Βιεϊρίνια να αφήσει την Τούμπα.

Πιθανότερος προορισμός του θα είναι μάλλον η Βόλφσμπουργκ του Φέλιξ Μάγκατ, καθώς οι "λύκοι" κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 4,5 εκ. ευρώ στον Δικέφαλο για την απόκτηση του Πορτογάλου.

Ήδη φήμες θέλουν τον παίκτη να είναι καθ` οδόν για την πόλη της Γερμανίας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται ακόμα.

Στο... ψητό πάντως, με βάση την πρόταση της Βόλφσμπουργκ, ο ΠΑΟΚ θα πάρει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια με την προοπτική το ποσό να φτάσει τα 3,5 εκατομμύρια.

Αυτό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι το γεγονός ότι η γερμανική ομάδα προτίθεται να αναλάβει να πληρώσει την εφορία, που αντιστοιχεί στο ποσό της μεταγραφής, βγάζοντας τον ΠΑΟΚ απ΄ αυτή την υποχρέωση.

Η... περίφημη ιταλική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Βιεϊρίνια είναι η Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας μετέφερε την πρόθεσή της να δώσει στον ΠΑΟΚ κι αυτή ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ, όμως η Βόλφσμπουργκ έχει ήδη καταθέσει πρόταση και αρκετά καλύτερη... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags