Οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα και είναι «μάχιμοι» ξανά. Ιδιαίτερα, δε, η επάνοδος των Βράνιες, Γκαρσία λύνει τα χέρια του 39χρονου τεχνικού, αφού τους υπολογίζει ως… «καινούργιες μεταγραφές», δεδομένου ότι δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Είναι πιθανόν οι δύο παίκτες να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Κέρκυρα, αλλά αυτό θα το δούμε αύριο, μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας. Σε ότι αφορά τον Σανκαρέ, αυτός λογικά θα είναι σίγουρα στην αποστολή και απομένει αν δούμε αν ο Πρόμπιερζ τον επαναφέρει στην αρχική εντεκάδα.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση και στην συνέχεια ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής κόντρα στην τοπική ομάδα.

Πηγή: allaboutaris.com