Με αφορμή τη συνέχιση της σειράς “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” παραχώρησε συνέντευξη η Θεοδώρα Σιάρκου στην κάμερα του Πρωινού μας και την Κατερίνα Νινιού εστιάζοντας τόσο στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

«Η ΕΡΤ μας εμπιστεύτηκε για τρίτη χρονιά. Είναι πολύ αγαπημένη σειρά και το εισπράττουμε αυτό από τον κόσμο. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω στην τηλεόραση, μετά από 13 χρόνια απουσίας, επειδή θεωρούσα ότι με έχουν ξεχάσει, μπήκα στη διαδικασία να χτυπήσω πόρτες.

Εγώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα μια πολύ αρμονική σχέση. Στο διάστημα που συναναστραφήκαμε επαγγελματικά δεν μας έδωσε ποτέ το δικαίωμα να καταλάβουμε ότι έχει γίνει κάτι. Τραβάει έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Δεν έχω κάτι να κρύψω και θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης», είπε αρχικά η Θεοδώρα Σιάρκου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί που επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης γιατί θεωρώ ότι δεν έχει κάνει κάτι τόσο ακραίο. Συμπεριφορές σαν αυτές του Γιώργου Κιμούλη τις έχουμε δει στο παρελθόν και από άλλους μεγάλους σκηνοθέτες. Πιθανόν να δούμε αυτές τις συμπεριφορές και στο μέλλον γιατί δεν ξέρω αν  το metoo έχει βάλει μυαλό σε κάποιους».

 

 

Τρομερές αντιδράσεις!

Η Έλενα Χριστοπούλου, μετά την προβολή της συνέντευξης, είπε, μεταξύ άλλων: «Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε ό,τι θέλουμε στους ανθρώπους αρκεί να φέρνουμε νούμερα ή να είμαστε πάρα πολύ καλοί στη δουλειά μας. Εκείνη έλειψε 13 χρόνια από μία δουλειά. Έχουν βγει πολλές γυναίκες και άντρες να πουν ότι δεν έχουν περάσει καλά στη συνεργασία τους. Εκεί που πας για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, το παιδί σου, το νοίκι σου, όλα. Αυτό είναι τσίρκο, δεν είναι κοινωνία».

 

Γι’ αυτό "πανηγυρίζει" ο Φιλιππίδης-"Στοιχεία ότι είναι αθώος"-Τον… γλιτώνουν 5 πασίγνωστοι ηθοποιοί

Με αμείωτο το ενδιαφέρον όλων συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως αποκαλύπτει η μία εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης του η γνωστή ποινικολόγος Κική Πακιρτζίδου αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη στην συζήτηση της υπόθεσης καθώς η ίδια θα προσκομίσει και έτερα έγγραφα, αποδεικτικά στοιχεία.

“Θα λάβει χώρα σχολιασμός των εγγράφων που έχουν αναγνωστεί από το δικαστήριο και αν ολοκληρωθεί το κεφάλαιο με τα έγγραφα θα αρχίσει η εξέταση των μαρτύρων που έχουν προτείνει οι καταγγέλλουσες που παρίστανται προς υποστήριξη της κατηγορίας”, σημειώνει η κ. Πακιρτζιδου.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων που κάλεσε το δικαστήριο (σ.σ. Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κοτσοβού) καθώς και οι μάρτυρες που ζήτησε ο Φιλιππίδης να έρθουν (Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα) σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της υπεράσπισης, διέψευσαν την πρώτη καταγγελουσα καθόσον στις καταθέσεις της ανέφερε ότι υπήρξε πρόταση για ρόλο σε θεατρικό έργο τηλεφωνική κλήση εκ μέρους της Αλίνας Κοτσοδούλου και συνάντηση της με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο και μάλιστα στις τουαλέτες του θεάτρου.

Οι μάρτυρες όμως δε διέψευσαν μόνο την πρώτη καταγγέλλουσα αλλά μίλησαν για μια εξαιρετική συνεργασία με τον Φιλιππίδη.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 18 του μήνα στη δικαστική αίθουσα όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν και άλλα στοιχεία που θα έρθουν στο φως.

Πηγή: grtimes.gr

 

Ανατροπή-βόμβα με Φιλιππίδη - Τρεις πασίγνωστοι ηθοποιοί καταθέτουν υπέρ του - Κορυφαία ονόματα!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται έξω από την φυλακή με περιοριστικούς όρους αναμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του και την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον ηθοποιό και ποια είναι η ψυχολογική του κατάσταση αναφέροντας πως "παρά τα όσα ακούστηκαν για μετακόμιση του Πέτρου στο χωριό του στα Γιάννενα, ο ίδιος μαζί με όλη του την οικογένεια παραμένει στο σπίτι του στην Αθήνα, ζώντας ακόμα και έξω σαν σε φυλακή".

"Γνωρίζει ότι τα έχει χάσει όλα" ενώ τόνισε πως "όταν ξεκίνησε αυτή τη δουλειά ήταν φτωχός, τώρα που τελείωσε αυτή η δουλειά είναι πάλι φτωχός".

Σχετικά με το όσα έχουν ακουστεί για τη στενή συνεργάτιδα του ηθοποιού που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως "είναι απίστευτο που κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι η συνεργάτιδά του κακοποιήθηκε και εκείνη από τον Πέτρο Φιλιππίδη".

Όσον αφορά την δικαστική συνέχεια είπε πως "μετά την ανάγνωση των εγγράφων, πάμε σε εξέταση μαρτύρων, ενώ όλοι όσοι θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισής του είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί".

Μετά το βίντεο λοιπόν και τις δηλώσεις του δικηγόρου Δημητρακόπουλου, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως «τρεις γνωστοί ηθοποιοί, μεγάλα ονόματα, έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Όχι για τους βιασμούς. Αλλά θα μιλήσουν για τον Φιλιππίδη ως άνθρωποι. Έχουν επικοινωνήσει μαζί του και τον στηρίζουν. Προσπαθούν να τους πείσουν να έρθουν στη δίκη και να καταθέσουν ότι ήταν ένας νευρικός άνθρωπος, ωστόσο αυτός δεν μπορούσε να βιάσει μία γυναίκα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: